Filtrera Hotell

Pris: 475-1174 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Luxemburg

Hitta de bästa hotellen i Luxemburg, Luxemburg för dig!
Visar 16-17 av 17 hotell i Luxemburg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1101kr.

Nära Notre-Dame-katedralen springer ni på det populära lyx-hotellet Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal som erhållit ett mycket bra betyg av tidigare hotellresenärer. Boendet är femstjärnigt och är knappast ett billigt hotell från 1101 kr för ett rum i staden.

från 1174kr.

Le Royal Hotels & Resorts - Luxembourg är ett flott hotell nära Grand Ducal Palace vid gatan Boulevard Royal. Under din fantastiska vistelse på lyxhotellet kan ni få tillgång till lyxiga bekvämligheter som t.ex. företagscenter, inomhuspool och torrbastu.

Alternativa resmål...

Om Luxemburg

Luxemburg är både ett land och en stad i och med att att huvudstaden i Luxemburg också heter Luxemburg. Landet är ett av de minsta i Europa men rymmer ändå en hel del skatter. I staden Luxemburg finns mycket att se och göra, här finns fantastiska slott, trädgårdar och historiska byggnader, till exempel bör du besöka Casemates du Bock, fantastiska tunnlar strax utanför som byggdes 1737 och användes som befästning under orostider.

Något som är mycket stort i Luxemburg är att cykla, detta är också ett förträffligt sätt att ta sig runt på i det lilla landet. Det är svårt att föreställa sig en mer storslagen upplevelse än att cykla genom Luxemburgs fantastiska landskap.

Det finns många valmöjligheter när det kommer till hotell i Luxemburg. Att söka och hitta ett bra och billigt hotell inne i stadens centrum att boka kan vara lite svårt, men detta är nästan positivt för dig som turist som då istället får komma närmare naturen. Hotellens priser varierar en del men en tumregel är att de är billigare utanför Luxemburg centrum. Längre in mot staden kostar hotellen ungefär 2000 kronor per natt, men längre utanför kan detta pris sjunka med nästan en hel tusenlapp.

Hotellkarta för Luxemburg

Karta över Luxemburg med hotell