Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 166-180 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 682kr.

På det fyrstjärniga hotellet Hotel Colon Barcelona kan du få njuta av kärleken i Barcelona. Hotellrummen har ett pris från 682 SEK för en kärleksfull anda och hotellet finnes nära Katedralen i Barcelona.

från 682kr.

En liten bit från Rialto ligger de välbesökta attraktionerna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana). Detta 3-stjärniga hotell finner ni på vägen Carrer de Ferran i Barcelona.

från 682kr.

Med ett kort gångavstånd till välbesökta turistattraktioner som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) kanske hotellet Hotel Del Mar ett läckert val. Det är i Barcelona vid Plaza Palacio som ni hittar detta 3-stjärniga hotell.

från 682kr.

Silken Diagonal Barcelona finns längs Avinguda Diagonal , är utformat för etablissemang och har en standard på fyra stjärnor. Du kan bli en boende från 682 SEK per dygn och det finns bland annat konferensrum och bolagscenter att boka.

från 682kr.

Detta är ett 4-stjärnigt hotell som ligger ganska nära omtyckta attraktionerna Casa Batllo och Church of the Sacred Family. 987 Barcelona Hotel påträffas nära Casa Mila i Barcelona och är ett hotell där rummen har en prislapp från 682 SEK.

från 705kr.

Casa Batllo och La Pedrera - Mila House (Casa Mila) är välbesökta attraktioner som ni stöter på ett stenkast detta 4-stjärniga logi. Det är nära Casa Mila i Barcelona som du stöter på Evenia Rossello, ett boende med rum från 705 SEK.

från 709kr.

Detta lyxhotell vid namn Eurostars BCN Design stöter ni på längs med Paseo De Gracia nära Casa Batllo. Det glansfulla hotellet har stiliga bekvämtligheter som bl.a. massage, gym och kemtvätt.

från 709kr.

Eurohotel Diagonal Port är ett fyrstjärnigt boende med ett pris från 709 SEK per rum. Detta boende är beläget i Barcelona (Sant Marti) och det tillhör inte de billigaste valen.

från 709kr.

Välbesökta attraktioner som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) ligger inte långt borta från boendet Hotel Flor Parks. Detta hotell är 3-stjärnigt och ni hittar det i Barcelona längs med gatan Ramblas.

från 709kr.

Det omtyckta hotellet Eurostars Ramblas Boqueria är stationerat nära Las Ramblas. Det populära boendet har tre stjärnor i klass och det hör inte till de billigare hotellen, utan tillhör snarare mellansegmentet med ett pris från 709 kronor.

från 713kr.

En kort bit från Hotel Inglaterra Barcelona finner ni de efterfrågade turistattraktionerna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo. Detta boende påträffas längs med Pelai i Barcelona och har en klass på tre stjärnor.

från 713kr.

Hotel Denit Barcelona är ett omtyckt hotell med 3 stjärnor som fått bra omdöme. Detta boende är byggt nära Plaça de Catalunya vid Carrer d'Estruc i Barcelona.

från 716kr.

Villaroel är ett hotell i Barcelona med en hel del verkligen bra restauranger inom gångavstånd. Detta boende har tre stjärnor i klass och finns i Barcelona (Centrala Barcelona) med en kostad från 716 SEK per natt.

från 720kr.

Ni har inte långt till flera efterfrågade attraktioner som Magic Fountain och Joan Miro Foundation (Fundacio Joan Miro) från hotellet Eric Vokel Gran Via Suites. Detta logi är fyrstjärnigt och du stöter på det i Barcelona längs med Gran Via De Les Corts Catalanes.

från 720kr.

Hotellet Hotel Grums Barcelona är byggt inte mer än en liten bit från sevärdheterna St. Mary of the Sea Cathedral (Eglesia de Santa Maria del Mar), Gothic Quarter (Barri Gotic) och Las Ramblas. Detta hotell är bättre än många andra och har en klass på fyra stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell