Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 181-195 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 734kr.

Det 4-stjärniga och populära hotellet Barceló Sants är väldigt beundrat av andra hotellgäster. Det är nära Plaza de España vid Plaza Dels Paisos Catalans S n som du hittar detta hotell i Barcelona.

från 742kr.

Du har nära till några stycken populära sevärdheter som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) från hotellet Eurostars Ramblas. Detta fyrstjärniga hotell finner du på gatan Las Ramblas i Barcelona.

från 743kr.

Nära Plaza de España finns hotellet AC Hotel Sants by Marriott som har en fyrstjärnig standard. Detta hotell ligger på vägen Passeig de Sant Antoni och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad från 743kr per hotellrum och natt.

från 748kr.

På Auto Hogar hittar du hotellrum från 748 kronor per dygn och en hotellstandard på två stjärnor. Hotellet finner ni nära Gran Teatre del Liceu i Barcelona.

från 751kr.

På Hesperia Tower Hotel kan ni vila upp dig med härliga spaaktiviteter som massagebehandling, pool inomhus och hälsoklubb. Det är vid vägen Gran Via nära Barcelonamässan som du stöter på detta 5-stjärniga spahotell.

från 751kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Mercer Hotel Boria BCN är väldigt beundrat av tidigare boende. Det är ett boende som hittas nära Katedralen i Barcelona längs med Carrer de Boria.

från 751kr.

Det populära hotellet Hotel Granados 83 är beläget nära Casa Mila. Boendets klass är på 4 stjärnor och kostnaden för en natt anses inte vara direkt dyrt i jämförelse med andra hotell i staden.

från 751kr.

Med komfortabel övernattning och en hotellstandard på 4 stjärnor har du inte långt till de välbesökta attraktionerna Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic). Med hotellrum från 751 SEK och uppåt är Hotel SERHS Rivoli Rambla inte en del av de mest billiga, men har en bra placering nära Plaça de Catalunya i Barcelona.

från 751kr.

På H10 Raco del Pi har ni inte långt till flera omtyckta restauranger i Barcelona. Det är nära Katedralen i Barcelona som detta 3-stjärniga boende är beläget med rum från 751 svenska kronor och uppåt.

från 751kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som är beläget väldigt nära populära turistattraktionerna Las Ramblas och Gothic Quarter (Barri Gotic). Med rum från 751 kr och uppåt är Hotel 54 Barceloneta olyckligtvis inte bland de billigaste, men har ett läge i Barcelona (Ciutat Vella).

från 751kr.

Ett omtyckt hotell är Hesperia Presidente Hotel som ni stöter på i Barcelona (Sarria-Sant Gervasi) och har ett stort antal nöjda hotellgäster. Detta hotells klass är på 4 stjärnor och det tillhör inte de billigare hotellen i staden, utan hör till mittensegmentet med ett pris från 751kr.

från 751kr.

Nära Plaza de Catalunya ligger det omtyckta hotellet Room Mate Pau som fått ett väldigt fint betyg av tidigare hotellgäster. Boendets standard är på tre stjärnor och det tillhör ett genomsnittligt prissegment med 751 kronor per hotellrum.

från 752kr.

Room Mate Emma är ett populärt hotell med en standard på 3 stjärnor och väldigt många nöjda hotellgäster. Det är ett hotell som är stationerat nära Casa Mila längs med Carrer del Rossello i Barcelona.

från 752kr.

Detta är ett 4-stjärnigt hotell som finns nära Barcelonamässan med rum som är utrustade med standardutrustning. Boendets namn är Renaissance Barcelona Fira Hotel och du kan beställa ett hotellrum från 752 SEK per dygn.

från 752kr.

Suites Center Barcelona är ett hotell i Barcelona med åtskilliga omtyckta restauranger inom kort avstånd. Rummen har priser från 752 kronor per dygn och det är nära Casa Mila som du stöter på detta fyrstjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell