Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 136-150 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 274kr.

Det är från 274 kr och uppåt som du hittar på det trestjärniga hotellet Mariya Boutique Residence at Suvarnabhumi Airport. Det är i Bangkok (Lat Krabang) som du påträffar hotellet och det är ganska billigt.

från 277kr.

På Hotel De Bangkok finner du standardfaciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen är försedda med det enklaste och med tillträde till AC.

från 277kr.

Detta hotell har tre stjärnor, hittas nära Central Plaza Chaengwattana och har hotellrum inredda med det mest nödvändiga. På TK Palace Hotel kan ni boka ett hotellrum från 277 kronor som billigast.

från 278kr.

Trestjärniga hotellet Grand Tower Inn Rama Vi är stationerat nära Dusit Zoo i Bangkok. Det är vid gatan Soi Rewadee Rama VI Road Samsennai Phayathai som detta boende är beläget och vilket klassas som billigt för reskassan.

från 279kr.

Det företagsvänliga Suvarnabhumi Suite är ett fyrstjärnigt hotell på Soi Latkrabang. Rummen har ett pris från 279 kronor och exempel på tjänster för bolag är större konferensrum och företagstjänster.

från 279kr.

Baan Silom Soi 3 är ett prisvärt tvåstjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheterna Lumpini Park och State Tower. Du hittar boendet längs vägen Silom Road Bang Rak nära Patpong Night Market.

från 281kr.

The Euro Grande Hotel är ett prisvärt trestjärnigt hotell nära sevärdheter som Benjasiri Park och Tuk. Du hittar hotellet längs Sukhumvit Soi (Sawasdee) Klongton Nua Wattana nära Terminal 21-varuhuset.

från 281kr.

Med kort avstånd till kuriositeterna Flow House Bangkok och Benjasiri Park ligger ett 2-stjärnigt hotell vid namn Nantra Sukhumvit 39 Hotel som anses vara rätt så vardagligt. Detta hotell ligger utmed Sukhumvit (Prompong) North Klongton Wattana Sukhumvit i Bangkok (Sukhumvit).

från 283kr.

Träningslokalen på det trestjärniga Pinnacle Lumpinee Hotel ger er en möjlighet att svettas under tiden du är i Bangkok. Utrustningen i rummen är det vanligaste, och de ligger från 283 kronor.

från 283kr.

Bangkok Inter Place Hotel är ett hotell med de mest betydelsefulla faciliteter. Boendet har tre stjärnor i standard och ni påträffar det vid gatan Ramkhamhaeng Rd. Huamark i Bangkok (Ramkhamhaeng).

från 283kr.

Med ett kort avstånd till flera populära matställen i Bangkok är Nantra Silom ett tilltalande hotell. Rummen har ett pris från 283 SEK och det är nära Patpong Night Market som ni du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 283kr.

Boss Suites Nana Hotel är ett mycket billigt hotell i Bangkok med åtskilliga omtyckta matställen inom gångavstånd. Det är i Bangkok (Sukhumvit) som ni stöter på detta fyrstjärniga hotell med en kostad från 283 svenska kronor.

från 283kr.

Unico Premier MetroLink Hotel är ett populärt hotell med en mångfald tillfredställda gäster och är byggt i Bangkok (Ratchadaphisek - Rama 9). Hotellet har en klass på 3 stjärnor och med ett lågt pris på 283 kronor per rum.

från 283kr.

I Bangkok (Ratchadaphisek - Rama 9) finner du hotellet Ratchada Resort and Spa vilket har en trestjärnig standard. Det är på Ratchadapisek Soi Ratchadapisek Din Daeng som detta boende påträffas och tillhör de billiga boendena i staden.

från 283kr.

På Baan Nueng Service Apartment finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Hotellrummen är försedda med standardutrustning du kan behöva för boendet.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell