Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 151-165 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 283kr.

Royal View Resort, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som ligger nära sevärdheterna Baiyoke Sky Tower och Victory Monument. Boendet påträffas nära Suan Pakkard-palatset längs vägen Soi Rajawithi Rangnam Road Phayathai Rachathevi.

från 289kr.

Imm Fusion Sukhumvit har ett pris från 289 svenska kronor per hotellrum och har bekvämligheter som t.ex. bar, hälsoklubb och restaurang. Boendet har 3 stjärnor som hotellstandard och är byggt i Bangkok (Sukhumvit).

från 289kr.

På hotellet Amari Don Muang Airport Bangkok får du bo med en standard på fyra stjärnor och hotellrum från 289 SEK per natt. Det väldigt billiga hotellet hittar du i Bangkok (Don Muang - Chang Wattana).

från 290kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som finnes i Bangkok (Bangkok Riverside) med rum som är furnerade med det vanligaste. Det går att boka ett hotellrum för 290 SEK per dygn på hotellet Ibis Bangkok Riverside.

från 293kr.

På Sawasdee Hotel @ Sukhumvit Soi 8 hittar du hotellrum från 293 SEK och en standard på 3 stjärnor. Boendet hittas i Bangkok (Sukhumvit) och det anses vara relativt bra i pris.

från 294kr.

Hotellet Miracle Grand Convention Hotel har torrbastu, hälsoklubb och massagebehandling tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är rustade med bland annat minibar, AC och värdeförvaring.

från 297kr.

Från 297 SEK kan du få ett hotellrum på The Royal City Hotel, ett extremt billigt boende med faciliteter som restaurang, pool (utomhus) och gym. Detta hotell har en fyrstjärnig klass och finns vid floden i Bangkok.

från 300kr.

Nära Patpong Night Market och inte långt ifrån sevärdheterna Calypso Cabaret och Lumpini Park ligger Suriwongse Hotel. Det är ett 3-stjärnigt hotell och med en kostnad på 300kr per hotellrum befinner det sig ganska nära genomsnittet i kostnad.

från 302kr.

Hotellet Citin Pratunam är beläget inte mer än en liten bit bort från sevärdheter som Paragon Cineplex, Baiyoke Sky Tower och Jim Thompson House. Hotellet har en trestjärnig klass och det hör till ett genomsnittligt prissegment med 302 kronor per hotellrum.

från 302kr.

Sakul House är ett hotell med 2 stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Hotellet anses vara rätt billigt och hotellets rum har standardutrustning men med förfogande till luftkonditionering.

från 302kr.

Längs gatan Soi Benjamitr Wattana Chaeng Wattana Road Laksi påträffar ni det företagslämpade hotellet Mida City Resort Bangkok med en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen kostar från 302 kronor och exempel på faciliteter för företag är rum för konferens och konferenssal.

från 303kr.

Från 303 SEK kan ni få ett rum på Baiyoke Suite Hotel, ett hotell med faciliteter som bastu, massagebehandling och gym. Hotellet har en klass på tre stjärnor och finnes nära Pratunam-marknaden i Bangkok.

från 307kr.

Hotellet Bangkok Cha-Da Hotel finnes endast en bit bort från sevärdheter som Golden Dome Cabaret, Ratchada Night Bazaar och Siam Niramit. Det är ett trestjärnigt hotell och med ett pris på 307 kr per natt vilket betraktas som en human prisnivå för staden.

från 307kr.

Bangkok Centre Hotel, ett trestjärnigt hotell i Bangkok (Chinatown). Det är på Rama Road som du finner detta boende och priset för ett rum tycks inte vara direkt dyrt i jämförelse med andra hotell.

från 317kr.

Lily Residence är ett hotell som är försett med sådana faciliteterna som anses vara standard. Hotellet är trestjärnigt och du springer på det längs Soi Sukhumvit Road i Bangkok (Bang Na).

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell