Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 166-180 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 318kr.

Hotellet The Moonite Boutique Hotel är byggt inte mer än en liten bit bort från sevärdheter som Paragon Cineplex, Baiyoke Sky Tower och Airport Rail Link. Hotellet har en 3-stjärnig klass och det hör till ett normalt prissegment för boenden.

från 321kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som påträffas nära Patpong Night Market med hotellrum som är furnerade med t.ex. Internetanslutning, minibar och luftkonditionering. Hotellets namn är Silom Serene a, Boutique Hotel och ni kan teckna ett rum för 321 kronor per dygn.

från 321kr.

På hotellet The Heritage Baan Silom Hotel får ni övernatta med en standard på 3 stjärnor och hotellrum från 321 SEK. Hotellet tycks vara tämligen bra i pris och du påträffar det i Bangkok (Silom - Sathorn).

från 322kr.

Träningslokalen på det 3-stjärniga Riverfront Residences Bangkok ger er en möjlighet att motionera under vistelsen i Bangkok. Utrustningen i rummen är standardutrustning, och de har en prislapp från 322 SEK per natt.

från 322kr.

Asia Airport Hotel är ett trestjärnigt hotell i Bangkok i Lam Luk Ka (Don Muang - Chang Wattana). Det är längs Moo Phaholyothin Road som ni hittar detta boende och det tillhör ett normalt prissegment för boenden i staden.

från 323kr.

Hotellet Grand President Bangkok har restaurang, bar och bastu tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är utrustade med bland annat pentry, TV (Lokala kanaler), safebox och AC.

från 326kr.

En hel del populära restauranger i Bangkok ligger nära hotellet Mac Boutique Suites. Det är i Bangkok (Sukhumvit) som detta trestjärniga boende finnes med rum från 326 SEK och uppåt.

från 329kr.

FuramaXclusive Sathorn, Bangkok är ett fyrstjärnigt hotell med gym som ger er möjligheten till motion under tiden du är i Bangkok. Exempel på det som finns i de extremt billiga rummen på hotellet är värdeförvaringsbox och AC, och priserna ligger från 329 svenska kronor och uppåt.

från 331kr.

Önskar ni relaxa med massagebehandling, utomhuspool och spa? Då kan spahotellet Indra Regent Hotel fungera. Ni påträffar detta 3-stjärniga spahotell nära Pratunam-marknaden längs med Rajaprarop Road.

från 333kr.

På All Seasons Bangkok Siam hittar du hotellrum från 333 kronor per dygn och en hotellstandard på tre stjärnor. Detta boende anses vara rätt bra i pris och du stöter på det nära Suan Pakkard-palatset i Bangkok.

från 334kr.

Flera populära restauranger i Bangkok finns nära hotellet Golden House. Det är nära Pratunam-marknaden som detta 2-stjärniga boende finns med rum från 334 SEK och uppåt.

från 337kr.

Om faciliteter som gym, pool (utomhus) och torrbastu är en stor önskan så kan Montara Serviced Apartment (Thonglor 25) vara hotellet för er med ett pris från 337 SEK per natt. Detta hotell har en klass på tre stjärnor och är stationerat i Bangkok (Sukhumvit).

från 339kr.

Hotellet Palms @ Sukhumvit Suite är beläget i Bangkok (Sukhumvit) med en tre standard. Boendet finns på vägen Soi Sukhumvit Rd. Klongton Nua Wattana och bedöms varken vara dyrt eller billigt.

från 340kr.

Inte långt ifrån kuriositeterna Airport Rail Link och Tuk ligger ett trestjärnigt hotell vid namn The Fusion Suites som är enkelt utan att fördöma kvalitén. Det är på vägen Soi Sukhumvit (Asoke) Sukhumvit Rd Klongtoey Nue Wattana i Bangkok (Sukhumvit) som du finner detta hotell.

från 340kr.

På hotellet Princess Suvarnabhumi Airport Residence får ni tillträde till bekvämligheter som exempelvis massagebehandling, pool (utomhus) och restaurang till ett pris från 340 kr. Det är vid floden i Bangkok som ni finner detta 3-stjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell