Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 181-195 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 340kr.

Inte långt bort från sevärdheterna Jim Thompson House och Paragon Cineplex hittar du ett trestjärnigt hotell vid namn Hotel Vista Express som bedöms vara enkelt utan att slarva med kvalitén. Det är på vägen Soi Petchburi Rd nära Siam Ocean World som du påträffar hotellet.

från 340kr.

The Tawana Bangkok är ett trestjärnigt hotell med träningsanläggning som ger chansen till att röra sig under ditt besök i Bangkok. Hotellrummen har ett pris från 340 kr och har bland annat värdeförvaringsbox, luftkonditionering och minibar.

från 340kr.

Hotellet Hotel Solo Sukhumvit 2 påträffas inom kort gångavstånd till en mängd toppkrogar i Bangkok. Boendet har tre stjärnor i standard och påträffas i Bangkok (Sukhumvit) med en pirslapp från 340 svenska kronor.

från 340kr.

På hotellet Nine Forty One Hotel får du tillgång till bekvämligheter som exempelvis pub, restaurang och inomhuspool till ett pris från 340 svenska kronor. Detta hotell finner ni i Bangkok (Ramkhamhaeng) och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 340kr.

Hotellet Mystic Place har en 2-stjärnig klass och rum på hotellet till en kostnad från 340 kronor. Det inte allt för billiga hotellet påträffar du i Bangkok (Chatuchuk).

från 340kr.

Med ett gångavstånd till en hel del populära restauranger i Bangkok är det mycket billiga Royal President Bangkok ett lämpligt hotell. Det är nära Terminal 21-varuhuset som ni hittar detta fyrstjärniga boende med priser från 340 kronor per rum.

från 344kr.

The Cottage Suvarnabhumi är ett hotell med tre stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Detta boendes rum är furnerade med bl.a. Internetanslutning, AC och TV (Lokala kanaler).

från 346kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Somerset Lake Point är väldigt beundrat av andra hotellgäster. Det är i Bangkok längs med vägen No Sukhumvit Soi Sukhumvit Road Klongtoey nära Emporium-varuhuset som ni hittar detta mycket billiga boende.

från 351kr.

Silom City Hotel har en hotellstandard på tre stjärnor och en träningsanläggning att röra sig i under vistelsen i Bangkok. Från 351 kronor får man bo i hotellrummen som bland annat har safebox, luftkonditionering och minibar.

från 355kr.

City Lodge Soi 19 är ett hotell med de mest betydelsefulla bekvämligheter. Boendet är 3-stjärnigt och du påträffar det vid gatan Sukhumvit Klongtoey Nua i Bangkok (Sukhumvit).

från 356kr.

Med ett kort gångavstånd till många populära matställen i Bangkok är det mycket billiga Skyy Hotel ett tilltalande hotell. Detta boende har 4 stjärnor i standard och du hittar det i Bangkok (Sukhumvit) med en pirslapp från 356 kr för ett rum.

från 357kr.

Det trestjärniga hotellet The Key Bangkok betraktas vara och ligger nära attraktionerna Tuk och Airport Rail Link. Du hittar detta hotell längs Sukhumvit Soi Klongtoey Nua Wattana nära Terminal 21-varuhuset.

från 357kr.

Träningsanläggningen på det trestjärniga SC Sathorn Boutique Hotel ger er en möjlighet att träna under tiden du är i Bangkok. Hotellrummen har ett pris från 357 kronor och har det vanligaste.

från 358kr.

Det mycket billigahotellet Kingston Suites Bangkok finns inom kort avstånd till många bra matställen i Bangkok. Det är i Bangkok (Sukhumvit) som detta 4-stjärniga hotell är beläget med hotellrum från 358 kr.

från 359kr.

Träningsanläggningen på det trestjärniga Bangkok Palace Hotel ger dig en chans att motionera under vistelsen i Bangkok. Exempel på saker i rummen på hotellet är Internet och minibar, och kostnaden för dem ligger från 359 kronor och uppåt.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell