Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 121-135 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 255kr.

Hotellet The Aim Sathorn Hotel har de mest väsentliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är rätt bra i pris och rummen är furnerade med det enklaste.

från 255kr.

I Residence Hotel Silom är ett trestjärnigt hotell utformat för affärsresenärer och finnes längs vägen Narathivas Rachanakarin Road Soi Silom Bangrak. Du kan bli gäst från 255 SEK och det finns bl.a. konferensrum och konferenssal att ta del av.

från 257kr.

Detta billiga hotell ligger nära Paseo Mall, har 3 stjärnor i standard och rummen är utrustade med till exempel minibar, värdeförvaringsbox och luftkonditionering. Hotellets namn är Siam Place Airport och det är möjligt att teckna ett rum från 257 SEK per dygn.

från 260kr.

Ibis Bangkok Nana hittas intill Sukhumvit Road Soi Klongtoey, är anpassat för firmor och har en standard på 3 stjärnor. Du kan bli en hotellgäst från 260 svenska kronor och det finns bl.a. rum för konferens och bolagscenter att nyttja.

från 264kr.

The Regent Silom Hotel är ett billigt hotell i Bangkok med åtskilliga populära restauranger inom kort avstånd. Rummen kostar från 264 svenska kronor per dygn och det är nära Lumpini Park som man du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 264kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som hittas ganska nära omtyckta attraktionerna The Grand Palace och Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho). Det är nära Khao San Road i Bangkok som du påträffar Boonsiri Place, ett billigt hotell med pris från 264 SEK och uppåt.

från 264kr.

I Bangkok (Ratchadaphisek - Rama 9) påträffar du detta väldigt billiga hotell som är fyrstjärnigt i standard och har rum inredda med det vanligaste. Du kan boka ett rum från 264 kronor per dygn på hotellet M2 de Bangkok.

från 264kr.

Efterfrågade attraktioner som Erawan Shrine (Thao Mahaprom Shrine) och Paragon Cineplex ligger en kort bit från boendet Budacco. Detta trestjärniga hotell hittar du på gatan Ratchaprarop Road Thanon Phayathai Ratchathewi i Bangkok.

från 264kr.

På Kriss Residence finner du standardfaciliteterna och en standard på 2 stjärnor. Hotellet är rätt bra i pris och rummen är furnerade med exempelvis minibar, AC och safebox.

från 264kr.

Aravinda Living Home, ett 2-stjärnigt hotell i Bangkok (Sukhumvit). Det är på Sukhumvit Prakanong Nua Wattana som boendet påträffas och vilket anses som billigt.

från 269kr.

I Bangkok (Silom - Sathorn) hittar du hotellet Nara Suite Residence Bangkok som har en 2-stjärnig standard. Det är på Soi Sathupradit (Naradhiwas Rajanakarindra)Chongnonsi som boendet är beläget och är ett överkomligt hotell med hotellrum för 269 kr.

från 270kr.

Det 3-stjärniga hotellet BBB Inn Gay Hotel är ett prisvärt boende som endast är placerat en bit ifrån sevärdheter som Lumpini Park och Calypso Cabaret. Boendet är beläget nära Patpong Night Market längs Rama Road.

från 273kr.

Med gångavstånd till sevärdheterna State Tower och Chao Phraya River ligger ett trestjärnigt hotell vid namn Bossotel Bangkok som anses vara vardagligt utan att förkasta kvalitén. Det är i Bangkok (Bangkok Riverside) utmed gatan Soi Charoenkrung Bang Rak som boendet ligger.

från 273kr.

Detta hotell är billigt, har tre stjärnor, finnes nära Chatuchak helgmarknad och har hotellrum utrustade med t.ex. värdeförvaring, luftkonditionering och Internet. På Gold Orchid Bangkok kan ni teckna ett hotellrum för 273 kr som billigast.

från 274kr.

Hotellet The Heritage Hotels Bangkok finnes inte mer än en bit från sevärdheterna State Tower, Sri Mariamman Temple och Lumpini Park. Hotellet har en 3-stjärnig standard och är ett prisvärt hotell med eget hotellrum för 274 kronor.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell