Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 256-270 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 726kr.

Det fyrstjärniga och populära lyxhotellet Melia Berlin är väl omtyckt av andra hotellgäster. Det är nära Pergamentmuseet längs med vägen Friedrichstrasse som ni stöter på detta hotell i Berlin.

från 734kr.

Det omtyckta hotellet The Weinmeister Berlin-Mitte hittas nära Alexanderplatz. Det populära hotellet har fyra stjärnor i klass och tillhör inte de allra billigaste hotellen som du kan hitta i staden.

från 742kr.

Det glansfulla lyxhotellet Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz ligger vid gatan Alexanderplatz , nära Alexanderplatz. Som hotellgäst får du utnyttja hotellets eleganta faciliter som t.ex. torrbastu, hälsoklubb och kemtvätt.

från 742kr.

Lyxhotellet NH Berlin Mitte påträffas nära Checkpoint Charlie Museum vid vägen Leipziger Str.. Under din underbara vistelse på lyxhotellet kan ni ta del av lyxiga bekvämligheter som bl.a. massagebehandling, kemtvätt och torrbastu.

från 742kr.

T&c Apartments am Mauerpark, ett hotell med 3 stjärnor i Berlin (Prenzlauer Berg). Det är vid vägen Kopenhagener Strasse som boendet är beläget och är beläget en smula över genomsnittet i pris.

från 742kr.

Flera populära restauranger i Berlin finns nära hotellet Old Town Apartments Schoenhauser Allee. Det är nära Alexanderplatz som detta 3-stjärniga boende påträffas med rum från 742 SEK.

från 742kr.

Många populära matställen i Berlin påträffas inom ett gångavstånd till hotellet Old Town Apartments Gartenstrasse. Hotellet har 3 stjärnor i hotellstandard och ni finner det nära Berlinmurmonumentet med priser från 742 svenska kronor för en natt.

från 742kr.

NH Berlin Friedrichstrasse är ett lyxigt spahotell med lugna bekvämligheter som gym, spaanläggning och bastu. Spahotellet ligger vid gatan Friedrichstr. och det är här, nära Pergamentmuseet som ni kan få en stillsam vistelse.

från 742kr.

Med en 4-stjärnig standard är detta ett utmärkt hotell med ett kort avstånd till populära turistattraktioner som The Holocaust Memorial - Memorial to the Murdered Jews of Europe och Topography of Terror. Moevenpick Hotel Berlin är ett lyxhotell nära Checkpoint Charlie Museum i Berlin med en kostnad från 742 kronor som billigast.

från 742kr.

Ett populärt lyxhotell som mottagit ett superbetyg är Grand Hotel Esplanade Berlin som ligger nära Segerkolonnen. Det populära hotellet har 5 stjärnor i klass och har ett pris som är något över genomsnittet i Berlin.

från 742kr.

Detta lyxhotell med namnet Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites stöter ni på längs gatan Prager Platz via Prager Strasse i Berlin (Tempelhof-Schöneberg). Boendet är utmärkt för er som önskar en lyxigare vistelse med t.ex. lyxfaciliteter.

från 772kr.

Hotellet Newberlin är beläget i Berlin (Friedrichshain) med en 4- standard. Boendet är beläget på gatan Petersburger Str. och med ett pris per natt från 772 kronor så är det inte billigt i jämförelse med andra hotell i staden.

från 784kr.

Suite Novotel Berlin Potsdamer Platz är ett populärt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra betyg av recensenter. Det är ett hotell som påträffas nära Checkpoint Charlie Museum längs med Anhalter Str. i Berlin.

från 790kr.

Inn Sight - Potsdamer Platz, ett hotell med 3 stjärnor som ligger nära attraktionerna The Holocaust Memorial - Memorial to the Murdered Jews of Europe och Brandenburg Gate (Brandenburger Tor). Det är på gatan Koethener Strasse nära Checkpoint Charlie Museum som du påträffar detta hotell.

från 792kr.

Detta fyrstjärniga hotell hittas i Berlin (Friedrichshain) där hotellrummen har det vanligaste. Nhow Berlin är hotellets namn och du kan teckna hotellrum från 792 kronor per rum och natt.

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell