Filtrera Hotell

Pris: 247-1172 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Columbus

Hitta de bästa hotellen i Columbus, USA för dig!
Visar 46-60 av 161 hotell i Columbus. Inga hotell har filtrerats bort!
från 433kr.

Hotellet Ramada Columbus East Airport ligger nära flygplatsen med en två standard. Ni finner detta boendet på vägen E Broad Street I Exit West och med en låg kostnad från 433 kr per natt.

från 439kr.

På Microtel Inn and Suites by Wyndham Columbus/Near Fort Bennin hittar du hotellrum från 439 svenska kronor per natt och en hotellstandard på två stjärnor. Detta hotell är beläget i stadens centrum i Columbus och det tycks vara ganska bra i pris.

från 445kr.

Detta hotell har två stjärnor, påträffas nära Columbus State University och har rum utrustade med det vanligaste. La Quinta Inn & Suites Columbus State University är namnet på detta boende och du kan beställa ett hotellrum för 445 kronor när det inte är högsäsong.

från 447kr.

Det företagsvänliga hotellet Comfort Inn North har 2 stjärnor i klass och finns vid vägen E Dublin Granville Rd. Du kan bli en gäst från 447 kronor per natt och det finns bl.a. företagscenter och kemtvätt av kläder att nyttja.

från 451kr.

Hotellet Red Roof Inn Columbus - The Ohio State University är inte bland de billigare och har de enklaste bekvämligheterna. Detta hotell är 2-stjärnigt och du springer på det utmed Ackerman Road SR At Ackerman Road i Columbus (Universitetsdistriktet).

från 451kr.

Det trestjärniga hotellet Holiday Inn Columbus - North - I-185 har bekvämligheter som gym, restaurang och pub. Boendet anses vara någorlunda billigt och hotellets rum har det mest viktiga.

från 451kr.

En hel del omtyckta matställen i Columbus påträffas inom ett kort gångavstånd till hotellet Quality Inn & Suites North/Polaris. Hotellet har 2 stjärnor i standard och ligger i Columbus (Norra Columbus) med priser från 451 kronor per dygn.

från 452kr.

Hotellet Kozy Inn Columbus är inte avsevärt billigt och har de enklaste faciliteterna. Hotellet springer du på vid vägen S High St som går i Columbus och med en klass på 2 stjärnor.

från 458kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan möjligtvis det trestjärniga Hyatt Place Columbus/Worthington vara något för er. Det är längs med Vantage Drive i Columbus (Norra Columbus) som du finner detta väldigt billiga hotell.

från 471kr.

Hotellet Candlewood Suites Polaris är byggt bara en liten bit bort från sevärdheterna Dave & Buster's, Star Lanes Polaris och Magic Mountain. Det är ett 2-stjärnigt hotell och med en låg kostnad på 471 kr per natt.

från 477kr.

De mest grundläggande bekvämligheter hittar du på hotellet Comfort Suites Columbus. Det är nära Peachtree Mall och längs med vägen Armour Rd som du hittar detta tvåstjärniga hotell.

från 477kr.

Sleep Inn And Suites är ett hotell med två stjärnor i standard i stadens centrum. Boendet hittar du på St och hotellet tillhör det mittersta prisomfånget.

från 479kr.

Träningslokalen på det trestjärniga DoubleTree by Hilton Columbus - Worthington ger dig en chans att styrketräna under er vistelse i Columbus. Utrustningen i de väldigt billiga rummen på hotellet är standardutrustning, och de har priser från 479 kronor.

från 482kr.

Wingate by Wyndham Columbus är ett tvåstjärnigt hotell i Columbus med standardfaciliteter. Hotellrummen är utrustade med det mest huvudsakliga du behöver för natten.

från 484kr.

Comfort Inn Columbus, ett tvåstjärnigt hotell i nära Columbus State University. Det är längs Macon Rd som du påträffar detta boende och kostnaden för en natt anses ej vara direkt dyrt i jämförelse med andra hotell i staden.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Columbus

Karta över Columbus med hotell