Filtrera Hotell

Pris: 247-1172 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Columbus

Hitta de bästa hotellen i Columbus, USA för dig!
Visar 76-90 av 161 hotell i Columbus. Inga hotell har filtrerats bort!
från 522kr.

Träningsanläggningen på det trestjärniga Holiday Inn Columbus Downtown Capital Square ger dig en chans att träna kondition under vistelsen i Columbus. Rummen ligger från 522 svenska kronor, är mycket billiga och har det vanligaste.

från 527kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som är stationerat nära flygplatsen med rum som är utrustade med det vanligaste. Detta boendes namn är Country Inn & Suites By Carlson Columbus Airport och ni kan beställa ett rum från 527 kronor per dygn.

från 529kr.

På La Quinta Inn & Suites Columbus West - Hilliard finner du standardbekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Hotellrummen är furnerade med det enklaste du kan behöva för vistelsen.

från 543kr.

Det populära hotellet Country Inn & Suites By Carlson Columbus Airport East finns i affärskvarteren. Det populära boendet har två stjärnor i standard och det hör till ett mellansegment i pris med 543 kronor för ett hotellrum.

från 548kr.

Ett beundrat hotell som mottagit ett superomdöme är Quality Inn And Suites Columbus som finns i Columbus (Västra Columbus). Detta hotell är tvåstjärnigt och det hör inte till de billigare hotellen i Columbus, utan hör till mellansegmentet med en kostnad från 548kr.

från 550kr.

Holiday Inn Express Ex I-71 / OH State Fair / Expo Center, ett 2-stjärnigt hotell i nära Columbus Crew Stadium. Detta hotell finnes vid vägen E Hudson St och hotellets pris tillhör det mittersta prissegmentet.

från 551kr.

Hotellet Home2 Suites by Hilton Columbus GA är beläget i Columbus med en standard på 2 stjärnor. Du finner det byggt vid vägen Whittlesey Rd och med ett pris för 551kr per hotellrum vilket får bedöms som en vanlig prisnivå för staden.

från 555kr.

Ett beundrat hotell är Sleep Inn & Suites Lakeside som du hittar i Columbus och har en hel del nöjda gäster. Standarden är tvåstjärnig för detta hotell och med ett pris från 555 kronor per hotellrum vilket anses som en normal prisnivå för staden.

från 559kr.

Träningsanläggningen på det tvåstjärniga East Suites Hotel ger dig en möjlighet att svettas under din vistelse i Columbus. Rummen på hotellet kostar från 559 svenska kronor och är försedda med standardutrustning.

från 562kr.

En hel del omtyckta matställen i Columbus påträffas inom ett kort gångavstånd till det billiga hotellet Homewood Suites Columbus/Worthington. Det är i Columbus (Norra Columbus) som detta trestjärniga hotell finns med rum från 562 kr.

från 572kr.

Hotellet DoubleTree by Hilton Columbus är billigt och har bekvämligheter som bar, gym och restaurang. Detta boende hittar du längs med gatan Sidney Simons Blvd som ligger nära Peachtree Mall och har en klass på 3 stjärnor.

från 574kr.

Clarion Hotel and Conference Center har en hotellstandard på 3 stjärnor och en träningslokal att motionera i under ditt besök i Columbus. Hotellets rum är billiga och har en prislapp från 574 SEK per natt med det som är vanligt för hotellrum.

från 574kr.

Träningsanläggningen på det tvåstjärniga TownePlace Suites Columbus Worthington ger er en möjlighet att röra sig under tiden du är i Columbus. Hotellets rum har ett pris från 574 kronor och är försedda med det vanligaste.

från 574kr.

Ett populärt hotell är Comfort Inn & Suites som du stöter på i stadens centrum och har många nöjda gäster. Hotellstandarden för detta hotell är på två stjärnor och det tillhör ett genomsnittligt prissegment med 574kr per rum.

från 574kr.

På Courtyard by Marriott Columbus finner du restaurang, pool utomhus och bar och en standard på tre stjärnor. Hotellrummen är försedda med det mest huvudsakliga du behöver för övernattning.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Columbus

Karta över Columbus med hotell