Filtrera Hotell

Pris: 253-2571 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Dallas

Hitta de bästa hotellen i Dallas, USA för dig!
Visar 76-90 av 142 hotell i Dallas. Inga hotell har filtrerats bort!
från 542kr.

HYATT house Dallas/Lincoln Park är ett populärt hotell med en standard på tre stjärnor och många nöjda hotellgäster. Det är ett boende som finnes nära Northpark Center på vägen N Central Expy i Dallas.

från 542kr.

Hotellet Best Western Market Center är inte avsevärt billigt och har bekvämligheter som restaurang, pool utomhus och pub. Detta boende stöter du på utmed gatan Market Center Blvd som ligger i Dallas (Market Center) och med en standard på två stjärnor.

från 542kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som hittas i Dallas (Addison - Galleria) med hotellrum som är furnerade med det enklaste. Det går att teckna ett rum från 542 SEK på hotellet Residence Inn by Marriott Addison.

från 543kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som fått fina vitsord av tidigare gäster så kan kanske det 2-stjärniga Baymont Inn & Suites Dallas Love Field vara något för dig. Detta boende ligger nära Bachman Lake Park på gatan W Northwest Hwy i Dallas.

från 548kr.

La Quinta Inn Dallas Uptown är ett tvåstjärnigt hotell i Dallas (Oak Lawn - Uptown). Du finner det byggt jämte N Central Expy och med ett pris på 548 kr per hotellrum ligger det ganska nära genomsnittet i pris.

från 574kr.

The Regency Hotel, ett trestjärnigt hotell i Dallas. Det är vid gatan Lyndon B Johnson Fwy som detta boende är beläget och med en kostnad på 574kr per natt ligger det vid genomsnittet i pris.

från 574kr.

I Dallas (Park Central) springer du på det omtyckta hotellet Courtyard by Marriott Dallas Central Expressway som erhållit ett mycket fint betyg av tidigare hotellgäster. Boendets klass är på 3 stjärnor och priset för ett rum bedöms inte vara speciellt dyrt i jämförelse med andra hotell.

från 574kr.

SpringHill Suites by Marriott Dallas NW Hwy/I35E är ett omtyckt hotell med många belåtna gäster och finns nära Bachman Lake Park. Det populära boendet har 3 stjärnor i standard och det hör till ett genomsnittligt prissegment med 574 kr för ett rum.

från 574kr.

Ett beundrat hotell som fått ett superbetyg är Courtyard by Marriott Dallas Medical/Market Center som hittas i Dallas (Market Center). Hotellets standard är på 3 stjärnor och hotellet hör till det mittersta prisomfånget.

från 574kr.

DoubleTree by Hilton Dallas - Market Center har ett pris från 574 svenska kronor per hotellrum och har bekvämligheter som t.ex. restaurang, pool utomhus och gym. Boendet stöter ni på i Dallas (Market Center) och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 574kr.

Hampton Inn Dallas-North-I-35E At Walnut Hill är ett omtyckt hotell med många tillfredställda gäster och finns nära Zero Gravity Thrill Amusement Park. Hotellstandarden är tvåstjärnig för hotellet och det tillhör en normal prisgrupp för hotell i Dallas.

från 575kr.

Ett omtyckt hotell är Embassy Suites Dallas - Lovefield som du hittar nära Frontiers of Flight Museum och har en hel del belåtna hotellgäster. Detta boende har en standard på 3 stjärnor och det hör inte till de billigare hotellen, utan hör till medelklassen med en kostnad från 575 kronor.

från 575kr.

Med faciliteter som bland annat pub, restaurang och gym är DoubleTree by Hilton Hotel Dallas - Campbell Centre ett läckert hotell med rum från 575 svenska kronor. Boendet har en klass på 3 stjärnor och finnes nära Northpark Center i Dallas.

från 582kr.

Träna kondition med gymmet på det 2-stjärniga Holiday Inn Express Hotel & Suites DALLAS WEST när du inte utforskar staden Dallas. Utrustningen i rummen på hotellet är standardutrustning, och de kostar från 582 kronor.

från 597kr.

Embassy Suites Hotel Dallas Market Center ligger längs N Stemmons Fwy, är anpassat för företag och har en standard på tre stjärnor. Rummen kostar från 597 svenska kronor och på hotellet hittar du till exempel bolagsanpassade tjänster som kemtvätt av kläder och bolagscenter.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Dallas

Karta över Dallas med hotell