Filtrera Hotell

Pris: 348-4296 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Los Angeles

Hitta de bästa hotellen i Los Angeles, USA för dig!
Visar 61-75 av 111 hotell i Los Angeles. Inga hotell har filtrerats bort!
från 773kr.

Ramada Los Angeles har en klass på 2 stjärnor och ett gym att motionera i under tiden du är i Los Angeles. Hotellrummen har priser från 773 svenska kronor med det som är standard för rum på ett hotell.

från 791kr.

Garden Suite Hotel är ett hotell med de mest grundläggande faciliteter. Boendet är trestjärnigt och ni finner det längs med gatan S Western Ave i Los Angeles (Koreatown).

från 810kr.

Träna med träningsanläggningen på det 3-stjärniga Four Points by Sheraton Los Angeles när du inte njuter av Los Angeles. Från 810 svenska kronor får man bo i rummen på hotellet som inte är fullutrustade.

från 812kr.

Nära Nokia Theater hittar du hotellet Holiday Inn Express Los Angeles Downtown West vilket har en 2-stjärnig standard. Du finner detta boendet vid gatan S Westlake Ave och med en kostnad för 812 kr per rum vilket får anses som en normal prisnivå för Los Angeles.

från 832kr.

Miyako Hotel Los Angeles är ett spahotell med bastu, spaanläggning och massagebehandling kombinerat med en stämning som är lugn. Detta fantastiska spahotell med tre stjärnor påträffas utmed vägen E St i Los Angeles (Little Tokyo).

från 832kr.

Embassy Suites Los Angeles Intl Airport North är ett omtyckt hotell med 3 stjärnor som fått bra omdöme. Det är i Los Angeles vid Airport Blvd vid havet som ni stöter på detta hotell.

från 834kr.

3-stjärniga hotellet The Dixie Hollywood hittar du i Los Angeles (Hollywood Boulevard) i Los Angeles. Det är vid vägen Hollywood Blvd som boendet påträffas och är varken dyrt eller billigt med en kostnad från 834 kr för ett rum och natt.

från 870kr.

Petersen Automotive Museum och Page Museum at the La Brea Tar Pits är omtyckta attraktioner som ni stöter på ett stenkast detta tvåstjärniga logi. Med hotellrum från 870 SEK och uppåt är Wilshire Crest Hotel Los Angeles inte en del av de mest billiga, men har en fin placering nära Los Angeles County Museum of Art.

från 870kr.

Clarion Inn är ett hotellboende beläget nära Universal Studios och nära sevärdheterna Universal CityWalk Hollywood och Universal Studios Hollywood. Hotellet är ett tvåstjärnigt hotell och med ett pris på 870 kronor per hotellrum vilket får betraktas som en human prisnivå för Los Angeles.

från 896kr.

Faciliteter som pool (utomhus), hälsoklubb och bar påträffar ni på hotellet Radisson at USC, Los Angeles. Det är nära University of Southern California och vid vägen S Figueroa Street som ni finner detta 2-stjärniga boende.

från 896kr.

På hotellet O Hotel får du uppleva en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 896 kronor och uppåt. Detta hotell är stationerat nära Nokia Theater i Los Angeles och det tillhör inte de mest prisvärda alternativen.

från 922kr.

Hotellet Holiday Inn Express Century City har endast det mest huvudsakliga utbudet av bekvämligheter. Detta boende har en standard på 2 stjärnor och ni finner det i Los Angeles (Beverly Hills - West Hollywood) längs vägen W Olympic Blvd.

från 926kr.

Med gångavstånd till sevärdheterna Union Station och Chinatown ligger ett trestjärnigt hotell vid namn DoubleTree by Hilton Hotel Los Angeles Downtown som är. Det är på vägen S Los Angeles Street nära Walt Disney Concert Hall som du finner boendet.

från 935kr.

På hotellet Best Western Plus Royal Palace Inn & Suites får ni tillgång till faciliteter som bl.a. torrbastu, utomhuspool och gym till ett pris från 935 svenska kronor. Detta hotell har en tvåstjärnig klass och är beläget i Los Angeles (Brentwood - Westwood).

från 961kr.

Faciliteter som pool (utomhus), gym och pub hittar du på hotellet The LA Hotel Downtown. Hotellet finner du utmed S Figueroa St som ligger nära Walt Disney Concert Hall och med en standard på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i delstaten Kalifornien i USA. Staden har precis allt och lite till och som turist finns det ingen önskan som inte kan uppfyllas. Här hittar vi Hollywood, hela nöjesvärldens centrum, otaliga nöjesparker, milslånga stränder och ett uteliv som aldrig tar en tupplur. Los Angeles är det ultimata turistmålet oavsett vem du är eller vem du åker med. För barnfamiljen finns nöjesparker som Disneyland Universal Studios Hollywood, och många fler. För den som vill festa finns här fler nattklubbar än vad som går att räkna, speciellt som nya öppnar i princip dagligen. En resa till Los Angeles kan även vara en sol och bad semester som spenderas på stranden.

Givetvis har Los Angeles hur många hotell som helst. Här finns otroliga lyxhotell att boka där man får lägga ut en hel del tusenlappar för att få ett rum. Men faktum är att det inte är alls svårt att söka och även hitta riktigt billiga hotell i Los Angeles. Här finns ju nämligen allting och det går att välja och vraka mellan budgethotell eller hotell i mellanprisklassen. Det vanligaste priset man får betala för ett hotell ni Los Angeles är mellan 1000 och 2000 kronor per natt. Men man kan även lyckas hitta hotell som inte kostar mer än 500 kronor.

Hotellkarta för Los Angeles

Karta över Los Angeles med hotell