Filtrera Hotell

Pris: 348-4296 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Los Angeles

Hitta de bästa hotellen i Los Angeles, USA för dig!
Visar 91-105 av 111 hotell i Los Angeles. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1195kr.

The Los Angeles Athletic Club har ett superfint utgångsläge, inte långt till de omtyckta sevärdheterna Walt Disney Concert Hall och Staples Center. Detta trestjärniga hotell finner ni på gatan W St i Los Angeles.

från 1218kr.

Träna kondition med träningsanläggningen på det trestjärniga Residence Inn by Marriott Beverly Hills under tiden du inte underhåller dig i Los Angeles. Hotellrummen ligger från 1218 svenska kronor och har det viktigaste.

från 1218kr.

Det fyrstjärniga hotellet The Westin Bonaventure Hotel and Suites är ett prima alternativ för företag och ni påträffar det vid gatan S Figueroa St. Rum för konferens och konferenssal är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har en kostnad från 1218 svenska kronor.

från 1218kr.

Hyatt Regency Century Plaza är ett spahotell med pool utomhus, gym och spaanläggning tillsammans med en stämning som är rogivande. Du finner detta fyrstjärniga spahotell i Los Angeles (Beverly Hills - West Hollywood) på vägen Avenue Of The Stars.

från 1218kr.

I Los Angeles (Beverly Hills - West Hollywood) är hotellet Courtyard by Marriott Los Angeles Century City/Beverly Hills byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Museum of Tolerance och Annenberg Space for Photography. Detta hotell är ett trestjärnigt hotell och är en smula dyrare än hotellen i medelklassen.

från 1233kr.

InterContinental Century City är ett omtyckt hotell med många belåtna gäster och är byggt i Los Angeles (Century City). Detta boende har en standard på fyra stjärnor och med 1233 kronor för en tillhör det de dyrare hotellen.

från 1257kr.

Det trestjärniga hotellet Beverly Hills Plaza Hotel & Spa har rum till en kostnad från 1257 svenska kronor per natt. Det lite dyrare hotellet stöter du på i Los Angeles (Beverly Hills - West Hollywood).

från 1283kr.

Det 2-stjärniga och populära hotellet Brentwood Inn är mycket uppskattat av tidigare boende. Det är vid vägen W Sunset Blvd nära Los Angeles National Cemetery som du hittar detta boende.

från 1347kr.

Ett beundrat hotell som mottagit ett superbetyg är Hotel Wilshire, a Kimpton Hotel som hittas nära Los Angeles County Museum of Art. Hotellets standard är på fyra stjärnor och med en kostnad per hotellrum från 1347 kronor så är det inte billigt jämfört med andra hotell i staden.

från 1431kr.

Hotel Angeleno är ett mysigt och romantiskt boende med 3 stjärnor i standard. Rummen på hotellet kan ni hyra från 1431 kr och du hittar hotellet i Los Angeles (Brentwood - Westwood).

från 1476kr.

The Orlando har en standard på tre stjärnor och ett gym att motionera i under vistelsen i Los Angeles. Exempel på utrustning i hotellrummen är det viktigaste, och priserna ligger från 1476 kronor och uppåt.

från 1476kr.

Det företagsanpassade W Los Angeles - Westwood är ett 4-stjärnigt hotell på vägen Hilgard Avenue. Du kan bli en hotellgäst från 1476 SEK och det finns bland annat företagstjänster och konferenssal att ta del av.

från 1560kr.

I Los Angeles (West Los Angeles) finns detta trestjärniga hotell med rum inredda med det vanligaste. På L.A. Sky Boutique Hotel kan ni få hotellrum från 1560 kr.

från 1669kr.

JW Marriott Los Angeles L.A. LIVE är ett omtyckt hotell med standard på 4 stjärnor som fått bra betyg av tidigare hotellgäster. Det är i Los Angeles vid gatan W Olympic Blvd nära Nokia Theater som ni hittar detta hotell.

från 1734kr.

Det omtyckta spahotellet Sofitel LA at Beverly Hills är byggt i Los Angeles (Beverly Hills - West Hollywood). Hotellet har en standard på 4 stjärnor och med 1734kr för ett rum hör det till de dyrare hotellen.

Alternativa resmål...

Om Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i delstaten Kalifornien i USA. Staden har precis allt och lite till och som turist finns det ingen önskan som inte kan uppfyllas. Här hittar vi Hollywood, hela nöjesvärldens centrum, otaliga nöjesparker, milslånga stränder och ett uteliv som aldrig tar en tupplur. Los Angeles är det ultimata turistmålet oavsett vem du är eller vem du åker med. För barnfamiljen finns nöjesparker som Disneyland Universal Studios Hollywood, och många fler. För den som vill festa finns här fler nattklubbar än vad som går att räkna, speciellt som nya öppnar i princip dagligen. En resa till Los Angeles kan även vara en sol och bad semester som spenderas på stranden.

Givetvis har Los Angeles hur många hotell som helst. Här finns otroliga lyxhotell att boka där man får lägga ut en hel del tusenlappar för att få ett rum. Men faktum är att det inte är alls svårt att söka och även hitta riktigt billiga hotell i Los Angeles. Här finns ju nämligen allting och det går att välja och vraka mellan budgethotell eller hotell i mellanprisklassen. Det vanligaste priset man får betala för ett hotell ni Los Angeles är mellan 1000 och 2000 kronor per natt. Men man kan även lyckas hitta hotell som inte kostar mer än 500 kronor.

Hotellkarta för Los Angeles

Karta över Los Angeles med hotell