Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 226-240 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1669kr.

The Kitano New York finns intill Park Ave, är utformat för affärsrörelser och har en standard på fyra stjärnor. Rummen kostar från 1669 kr och exempel på tjänster för affärsresenärer är företagstjänster och kemtvätt av kläder.

från 1669kr.

Det lyxiga och glamorösa hotellet InterContinental - New York Times Square finns vid W St, nära Broadway. Med lyxfaciliteter och glamorösa bekvämligheter blir vistelsen toppklassig.

från 1669kr.

Eurostars Wall Street har ett superbra utgångsläge, nära till de välbesökta turistattraktionerna 9/11 Memorial och Manhattan Skyline. Det är i New York intill Front Street A som ni stöter på detta fyrstjärniga logi.

från 1669kr.

Ett populärt lyx-hotell är Conrad New York som ni finner nära Freedom Tower och har ett stort antal belåtna hotellgäster. Klassen för detta hotell ligger på 5 stjärnor och har en prisbild som är något över genomsnittet i staden.

från 1708kr.

Warwick New York Hotel är ett romantiskt hotell med 4 stjärnor, ett perfekt alternativ för det kärleksfulla paret. Rummen på hotellet kan ni hyra från 1708 SEK och du hittar hotellet nära Rockefeller Center i New York.

från 1734kr.

The Kimberly Hotel är ett populärt hotell med många belåtna gäster och är byggt nära Chrysler Building. Hotellets klass är på fyra stjärnor och är inte direkt billigt för ett hotell i staden.

från 1734kr.

Lev romantiskt under ert resande i New York på det fyrstjärniga hotellet The Roger. Från 1734 svenska kronor per dygn kan ni hitta rum för och hotellet finnes nära Empire State Building i New York.

från 1798kr.

Tribeca Grand Hotel är ett mysigt och romantiskt hotell med 4 stjärnor i hotellstandard. Det är nära World Trade Center - Ground Zero i New York som ni finner hotellet och där du har tillfället att leva från 1798 kr.

från 1798kr.

Lev sagolikt under ditt besök i New York på det 4-stjärniga hotellet Affinia 50 Hotel. Det är nära Chrysler Building i New York som du hittar hotellet och där du har möjligheten att tillbringa natten från 1798 kronor.

från 1798kr.

Detta flotta hotell med namnet Royalton stöter ni på längs gatan W St nära Broadway. Det lyxiga hotellet har massor av faciliteter som till exempel massage, gym och företagscenter.

från 1798kr.

Bo förtrollande vackert under er vistelse i New York på det 4-stjärniga hotellet The Alex. Rummen har ett pris från 1798 SEK för en kärleksfull atmosfär och boendet finns nära Chrysler Building i New York.

från 1798kr.

Ett populärt lyxhotell är Omni Berkshire Place som du hittar nära Rockefeller Center och har en hel del nöjda gäster sedan förut. Detta hotell är 4-stjärnigt och tillhör en prisklass som är en aning dyrare än de genomsnittliga hotellen i staden.

från 1798kr.

På gatan Madison Ave stöter du på det lyxiga hotellet The New York Palace placerat nära Rockefeller Center. Detta hotell är ett bra alternativ för dig som önskar en lyxigare tillvaro med till exempel företagscenter och hälsoklubb.

från 1863kr.

Håll igång med träningslokalen på det 3-stjärniga The Lombardy när ni ej njuter av New York. Från 1863 SEK får du tillgång till hotellrummen som är enkelt utrustade.

från 1865kr.

Casablanca Hotel är ett 4-stjärnigt boende i New York med en drömlik karaktär. Boendet är beläget nära Times Square i New York och ni kan hitta ett rum från 1865 kr per dygn.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell