Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 241-255 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1901kr.

Med ett gångavstånd till en hel del populära restauranger i New York är The Nolitan ett tilltalande hotell. Detta boende har tre stjärnor i standard och är byggt i New York (Little Italy) med en pirslapp från 1901 svenska kronor.

från 1914kr.

Best Western Plus Hospitality House är ett populärt hotell med 3 stjärnor och många belåtna hotellgäster. Det är nära Chrysler Building på vägen E Street som du stöter på detta hotell i New York.

från 1927kr.

Inte långt bort från turistattraktionerna 9/11 Memorial och Manhattan Skyline ligger ett fyrstjärnigt lyx-hotell vid namn W New York - Downtown som är. Hotellet är beläget nära The National September 11 Memorial längs gatan Washington Street.

från 1927kr.

Nära Times Square stöter ni på det populära hotellet Courtyard by Marriott New York Manhattan/Times Square South som erhållit ett väldigt hederligt omdöme av tidigare hotellresenärer. Detta hotell är trestjärnigt och ligger en smula över genomsnittspriset för hotell i staden.

från 1927kr.

Med ett kort avstånd till en hel del populära restauranger i New York är W New York - Union Square ett bra lyxhotell. Det är nära New York University som ni stöter på detta fyrstjärniga boende med en kostad från 1927 kronor per rum.

från 1927kr.

New York Marriott Marquis är ett populärt hotell med en standard på 4 stjärnor och otroligt många tacksamma gäster. Det är nära Broadway på vägen Broadway som ni påträffar detta boende i New York.

från 1927kr.

På W New York Times Square kan du gå ner i varv med underbara spa-faciliteter som spabehandlingar. Det är längs med gatan Broadway At St nära Broadway som ni hittar detta 4-stjärniga spahotell.

från 1927kr.

Det är nära Chrysler Building vid E St som ni hittar The Benjamin, ett lyxigt hotell för den kräsne. Som hotellgäst får ni få tillgång till eleganta bekvämligheter som till exempel massage, spaanläggning och kemtvätt.

från 1927kr.

Nära Broadway ligger hotellet DoubleTree Suites by Hilton New York City - Times Square som har en fyrstjärnig standard. Boendet ligger på gatan Broadway Street And Avenue och är lite dyrare än genomsnittet från 1927 kronor per hotellrum och natt.

från 1927kr.

Det uppskattade hotellet Renaissance New York Times Square Hotel har 4-stjärnig standard och har erhållits bra utlåtande. Hotellet ligger nära Broadway vid vägen Ave i New York.

från 1927kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare hotellgäster så kan kanske det trestjärniga The Box House Hotel vara för er. Detta hotell är beläget i Brooklyn (Greenpoint) på Box Street i New York.

från 1934kr.

På det fyrstjärniga hotellet The Standard, East Village kan ni uppleva romansenpå bästa sätt i New York. Från 1934 svenska kronor per natt kan du hitta rum för och hotellet finner ni nära New York University.

från 2001kr.

Från Andaz 5th Avenue- a Hyatt Hotel har du kort avstånd till flera omtyckta turistattraktioner som exempelvis Empire State Building och Top of the Rock Observation Deck. Detta fyrstjärniga hotell finner ni på gatan Ave i New York.

från 2017kr.

Hotel Giraffe är ett romantiskt boende med 4 stjärnor i hotellstandard. Rummen på hotellet kan ni hyra från 2017 SEK och du hittar hotellet nära Empire State Building i New York.

från 2062kr.

På det fyrstjärniga hotellet The Library Hotel kan ni känna av romansen på nytt i New York. Rummen kan du reservera från 2062 kronor och du hittar hotellet nära Grand Central Terminal i New York.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell