Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 256-270 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 2062kr.

Nära Chrysler Building och nära sevärdheterna Empire State Building och Top of the Rock Observation Deck finnes Bedford Hotel. Hotellet har en trestjärnig klass och är knappast ett billigt hotell från 2062kr för en natt.

från 2082kr.

The Marmara Manhattan är ett 3-stjärnigt hotell med träningsanläggning som ger chansen till att träna under tiden du är i New York. Hotellrummen har en prislapp från 2082 kronor och är försedda med det mest nödvändiga för ett hotellrum.

från 2095kr.

Det populära hotellet Gramercy Park Hotel finns i New York (Union Square). Hotellet har en standard på 5 stjärnor och med 2095 kronor för en hör det till de dyrare hotellen i staden.

från 2095kr.

På det fyrstjärniga hotellet Hotel Sofitel New York kan du uppleva romansen på nytt i New York. Från 2095 kronor per dygn kan ni få hotellrum för och hotellet hittar du nära Broadway i New York.

från 2095kr.

Om du vill leva mysigt i New York så kan det femstjärniga boendet The Ritz-Carlton New York, Battery Park eventuellt vara för dig. Detta boende påträffas nära Battery Park i New York och du kan boka ett rum från 2095 kr per rum och natt.

från 2120kr.

JW Marriott Essex House New York är ett spahotell med hälsoklubb, spa och massagebehandling tillsammans med en stämning som är romantisk, lyxig och lugn. Spahotellet har 4 stjärnor i standard och ni stöter på det nära Rockefeller Center vid gatan Central Park S.

från 2120kr.

Det tjusiga lyxhotellet The James New York är beläget vid vägen Grand St, i New York (SoHo - Tribeca). Lyxhotellet har bl.a. kemtvätt och pool utomhus för sina gäster.

från 2185kr.

Bo mysigt under er vistelse i New York på det fyrstjärniga hotellet San Carlos Hotel. Hotellrummen har en prislapp från 2185 kronor för en sagolik stämning och detta hotell finns nära Chrysler Building i New York.

från 2314kr.

West 57th Street by Hilton Club är ett omtyckt hotell med flera belåtna hotellgäster och ligger nära Rockefeller Center. Detta boende har en standard på fyra stjärnor och prisnivån hör till de dyraste i New York.

från 2314kr.

Nära Chrysler Building hittar du det lyxiga hotellet West Tower at ONE UN New York, formerly Millennium UN Plaza, byggt vid One United Nations Plaza. Detta hotell är perfekt för dig som vill ha en lyxigare tillvaro med t.ex. inomhuspool och kemtvätt.

från 2443kr.

The London NYC är ett fyrstjärnigt hotell i New York med en mysig stuk. Hotellet hittas nära Rockefeller Center i New York och ni kan boka ett rum från 2443 svenska kronor per natt.

från 2443kr.

Från Hilton Club New York har ni på kort avstånd till några välbesökta turistattraktioner som till exempel Top of the Rock Observation Deck och Central Park. Detta boende är fyrstjärnigt och ni stöter på det i New York intill gatan Avenue of the Americas.

från 2546kr.

Trump Soho New York är ett populärt lyx-hotell med en standard på 5 stjärnor och många nöjda hotellgäster. Det är nära New York University längs med gatan Spring Street som ni påträffar detta billiga hotell.

från 2578kr.

Hotel Five44 är ett hotell i New York med åtskilliga populära matställen inom gångavstånd. Det är nära Ed Sullivan Theater som ni påträffar detta trestjärniga hotell med ett pris från 2578 kr per rum och natt.

från 2868kr.

The Waldorf Towers är ett femstjärnigt hotell anpassat för etablissemang och finnes längs vägen E St. Hotellrummen kostar från 2868 kr per natt och exempel på faciliteter för affärsresenärer är rum för konferens och kemtvätt.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell