Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 271-285 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 2958kr.

The Towers at The New York Palace är ett flott lyxhotell med 5 stjärnor i standard nära Rockefeller Center. Du hittar detta boendet beläget jämte gatan Madison Avenue och med en kostnad från 2958 kr för en natt tillhör det inte de billigaste hotellen i staden.

från 2965kr.

Helmsley Park Lane Hotel är ett fyrstjärnigt hotell i New York med en drömlik stuk. Det är nära Rockefeller Center i New York som ni stöter på hotellet och där ni kan boka hotellrum från 2965 kr.

från 3190kr.

Det populära spahotellet Hotel Plaza Athenee påträffas nära Museum of Modern Art. Det populära hotellet har 5 stjärnor i standard och ligger högt i pris i jämförelse med andra hotell i staden.

från 3190kr.

The Surrey, ett glamoröst hotell nära Metropolitan Museum of Art vid vägen E St. Hotellet är ett bra alternativ för er som önskar en lyxigare vistelse med till exempel kemtvätt och företagscenter.

från 3190kr.

The Mark är ett förtrollande vackert hotell med fem stjärnor i hotellstandard. Det är nära Central Park i New York som du finner boendet och där ni kan få rum på hotellet från 3190 kr och uppåt.

från 3190kr.

På det femstjärniga hotellet The Pierre, A Taj Hotel, New York kan ni uppleva romansenpå bästa sätt i New York. Från 3190 kr per natt kan du hitta rum för och hotellet finner ni nära Rockefeller Center i New York.

från 3383kr.

På The Chatwal, A Luxury Collection Hotel kan du vila upp er med utsökta spa-faciliteter som torrbastu, massagebehandling och gym. Spahotellet har 5 stjärnor i klass och du stöter på det nära Broadway vid gatan W St.

från 3480kr.

Det mysiga hotellet The Carlyle, A Rosewood Hotel har en hotellstandard på 5 stjärnor och är ett perfekt val för en kärleksfull weekend. Detta hotell är byggt nära Metropolitan Museum of Art i New York och du kan boka ett hotellrum från 3480 kr per rum och natt.

från 3512kr.

Nära Empire State Building finner ni lyxhotellet The Setai Fifth Avenue, beläget på Fifth Avenue. Som hotellgäst får ni få tillträde till lyxiga bekvämligheter som bland annat spa, kemtvätt och massage.

från 3538kr.

Bo mysigt under er vistelse i New York på det 4-stjärniga hotellet The Sherry Netherland. Rummen på hotellet kan du hyra från 3538 SEK och du hittar hotellet nära Rockefeller Center i New York.

från 3834kr.

The Peninsula New York är ett kärleksfullt och romantiskt boende med fem stjärnor i standard. Rummen på hotellet kostar från 3834 kr för en romantisk atmosfär och detta hotell hittas nära Rockefeller Center i New York.

från 3834kr.

Det är nära Museum of Modern Art vid gatan East Street som ni hittar The Lowell, ett lyxigt hotell för en glamorös vistelse. Med kemtvätt, massage och flotta faciliteter blir standarden högklassig.

från 4028kr.

Det uppskattade spahotellet The Plaza har femstjärnig standard och har erhållits bra betyg av tidigare hotellgäster. Detta boende finns nära Rockefeller Center längs med vägen Fifth Avenue at Central Park South i New York.

från 4182kr.

Loews Regency Hotel är ett spahotell med bastu, massagebehandling och spa förenat med en atmosfär som är lyxig och avkopplande. Det är vid vägen Park Avenue nära Museum of Modern Art som ni finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 4288kr.

Hotellet 254 East Vacation har det mest enkla utbudet av bekvämligheter. Detta boende är 2-stjärnigt och ni stöter på det utmed gatan E. St. i New York (Upper East Side).

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell