Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 106-120 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 961kr.

På vägen Battery St påträffar du det företagsanpassade hotellet Le Meridien San Francisco med en standard på 4 stjärnor. Kemtvätt av kläder och rum för konferens är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen kostar från 961 svenska kronor.

från 961kr.

Med ett kort gångavstånd till efterfrågade attraktioner som Cable Car Museum och Chinatown kanske hotellet Beresford Arms Hotel ett bra boende. Boendet har en klass på tre stjärnor och du påträffar det utmed Post Street i San Francisco.

från 961kr.

Förnya romansen i San Francisco med det drömlika och 3-stjärniga boendet Galleria Park Hotel, a Joie de Vivre Boutique Hotel. Det är nära Universitetes konstakademi i San Francisco som du finner hotellet och där du har möjligheten att övernatta på ett kärleksfullt sätt från 961 kronor.

från 961kr.

Spahotellet The Westin San Francisco Market Street har harmoniska spabehandlingar. Det är nära Universitetes konstakademi längs med St som du finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 961kr.

Palace Hotel - Luxury Collection är ett romantiskt boende med 4 stjärnor i hotellstandard. Hotellrummen kostar från 961 kr för en sagolik stämning och detta boende ligger nära Universitetes konstakademi i San Francisco.

från 967kr.

Nära Fisherman's Wharf är hotellet Radisson Hotel Fisherman's Wharf placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Beach Blanket Babylon och Pier 39. Hotellet har en trestjärnig standard och är vare sig dyrt eller billigt med ett pris från 967 kr per hotellrum och natt.

från 967kr.

Efterfrågade attraktioner som Beach Blanket Babylon och Cable Car Museum ligger en bit bort från hotellet Cornell Hotel de France. Det är i San Francisco vid Bush St som ni finner detta trestjärniga logi.

från 981kr.

Hyatt Regency San Francisco är ett beundrat hotell med många nöjda hotellgäster och är beläget nära Universitetes konstakademi. Hotellstandarden är fyrstjärnig för detta hotell och med en kostnad för 981 kr per natt vilket får anses som en human prisnivå för San Francisco.

från 1025kr.

Marriott San Francisco Fisherman's Wharf är ett populärt hotell med en standard på 3 stjärnor och otroligt många belåtna gäster. Det är ett hotell som finns nära Lombard Street vid vägen Columbus Ave i San Francisco.

från 1025kr.

Hotel Adagio är ett prisvärt fyrstjärnigt hotell nära sevärdheter som Beach Blanket Babylon och Cable Car Museum. Du stöter på hotellet längs med vägen Geary St nära Union Square.

från 1025kr.

Ett populärt hotell som erhållit ett superbetyg är Orchard Hotel som är beläget nära Union Square. Hotellets standard är på tre stjärnor och det hör till ett genomsnittligt prissegment med 1025 kr per rum.

från 1025kr.

Serrano Hotel, a Kimpton Hotel är ett mysigt hotell med tre stjärnor, ett bra alternativ för det nyblivna förhållandet. Det är nära Union Square i San Francisco som du stöter på hotellet och där du har möjligheten att leva från 1025 kr.

från 1025kr.

Hotellet Hotel Del Sol, a Joie de Vivre Boutique Hotel finns inom kort avstånd till flera toppkrogar i San Francisco. Boendet har två stjärnor i standard och ni finner det i San Francisco (Cow Hollow) med en pirslapp från 1025 SEK för ett hotellrum.

från 1025kr.

Orchard Garden Hotel är ett trestjärnigt hotell i San Francisco med en drömlik prägel. Det är nära Union Square i San Francisco som ni finner hotellet och där du kan hitta rum från 1025 SEK och uppåt.

från 1025kr.

Detta är ett fyrstjärnigt boende som hittas väldigt nära efterfrågade attraktionerna Pier 39 och Beach Blanket Babylon. Med rum från 1025 kronor är Sheraton Fisherman's Wharf olyckligtvis inte billigast, men har en schyst placering nära Fisherman's Wharf i San Francisco.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell