Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 121-135 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1064kr.

Om ni tänkt bo sagolikt i San Francisco så kan det trestjärniga hotellet Hotel Whitcomb, A Historic Hotel of America möjligen vara något för er. Från 1064 svenska kronor per dygn kan du få hotellrum för och hotellet hittar du nära Asian Art Museum i San Francisco.

från 1083kr.

Om du önskar leva förtrollande vackert i San Francisco så kan det trestjärniga hotellet Hotel Diva möjligen vara för er. Detta hotell är byggt nära Union Square i San Francisco och ni kan boka ett hotellrum från 1083 svenska kronor per natt.

från 1089kr.

Det uppskattade hotellet Courtyard San Francisco Fisherman's Wharf har 3-stjärnig standard och har tilldelats beundransvärt betyg. Det är i San Francisco vid vägen Beach St nära Lombard Street som du påträffar detta hotell.

från 1089kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan möjligtvis det trestjärniga White Swan Inn, a Joie de Vivre Boutique Hotel vara för dig. Hotellet är byggt nära Union Square vid Bush St i San Francisco.

från 1089kr.

Harbor Court Hotel, a Kimpton Hotel är ett trestjärnigt boende med priser från 1089 svenska kronor per natt. Detta hotell finner ni nära Universitetes konstakademi i San Francisco.

från 1089kr.

Inte långt ifrån turistattraktionerna Beach Blanket Babylon och Cable Car Museum hittar ni hotellet Hotel Triton, a Kimpton Hotel som ligger nära Union Square. Detta hotell är vardagligt utan att avvisa kvalitén och med en standard på tre stjärnor.

från 1089kr.

På det fyrstjärniga hotellet The Westin St Francis on Union Square kan ni uppleva kärleken i San Francisco. Hotellrummen har en prislapp från 1089 kr för en sagolik stämning och detta hotell finns nära Union Square i San Francisco.

från 1089kr.

Det företagsvänliga hotellet Grand Hyatt San Francisco Union Square har 4 stjärnor i standard och ligger intill gatan Stockton St. Du kan bli hotellgäst från 1089 svenska kronor och det finns bl.a. konferensrum och företagscenter att nyttja.

från 1089kr.

Träningsanläggningen på det fyrstjärniga Sir Francis Drake, a Kimpton Hotel ger er ett utmärkt tillfälle att styrketräna under din vistelse i San Francisco. Exempel på utrustning i rummen på hotellet är det viktigaste, och kostnaden för dem ligger från 1089 svenska kronor.

från 1089kr.

Ett omtyckt hotell som fått ta emot ett superomdöme är Hyatt Fisherman's Wharf som ligger nära Lombard Street. Hotellet har en klass på 4 stjärnor och är inte särskilt billigt för ett hotell i staden.

från 1089kr.

San Francisco Marriott Union Square, ett prisvärt hotell med fyra stjärnor som inte ligger långt ifrån attraktionerna Cable Car Museum och Beach Blanket Babylon. Det är på vägen Sutter Street nära Union Square som du påträffar hotellet.

från 1089kr.

Från 1089 svenska kronor kan du få ett rum på Best Western Plus Tuscan Inn at Fisherman's Wharf, ett boende med faciliteter som är standardutrustning. Boendet har en 3-stjärnig klass och ligger nära Fisherman's Wharf i San Francisco.

från 1128kr.

Det uppskattade hotellet Inn San Francisco har tvåstjärnig hotellstandard och har fått bra utlåtande av tidigare hotellgäster. Detta hotell ligger i San Francisco (Mission District) vid South Van Ness Avenue.

från 1128kr.

Det lyxiga och glamorösa hotellet Omni San Francisco Hotel påträffas på vägen California St, nära Universitetes konstakademi. Det glansfulla hotellet har stiliga faciliteter som bl.a. massagebehandling, gym och företagscenter.

från 1154kr.

Om ni tänkt bo romantiskt i San Francisco så kan det 3-stjärniga hotellet The Donatello Hotel möjligen vara något för er. Det är nära Union Square i San Francisco som du stöter på hotellet och där du har chansen att övernatta från 1154 kronor.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell