Filtrera Hotell

Pris: 203-2571 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Virginia Beach

Hitta de bästa hotellen i Virginia Beach, USA för dig!
Visar 61-75 av 82 hotell i Virginia Beach. Inga hotell har filtrerats bort!
från 580kr.

Hotellgäster på Holiday Inn Oceanside- VA Beach har ett kort avstånd till att gotta sig av beachen i Virginia Beach. Det trestjärniga hotellet påträffas längs med vägen Atlantic Avenue med en kostnad från 580 svenska kronor.

från 580kr.

Träningslokalen på det 3-stjärniga Holiday Inn Express Hotel & Suites Va Beach Oceanfront ger dig ett härligt tillfälle att svettas under vistelsen i Virginia Beach. Från 580 kr per natt får man boka de billiga rummen som inte är fullutrustade.

från 588kr.

Detta är ett hotell med en standard på tre stjärnor nära Mount Trashmore Park och rum med det mest viktiga du kan tros behöva. Crowne Plaza Virginia Beach Town Center är hotellets namn och ni kan teckna hotellrum från 588 kronor per natt.

från 606kr.

Holiday Inn Virginia Beach Norfolk Hotel & Conference Center är ett boende med en prislapp från 606 kr per hotellrum och där ni kan nyttja bekvämligheter som är de mest nödvändiga. Ni finner detta hotell nära Sentara Leigh Hospital i Virginia Beach med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 633kr.

Ett populärt beachhotell är Hampton Inn Virginia Beach/Oceanfront South som du stöter på nära Virginia Aquarium and Marine Science Center och har flera belåtna gäster sedan förut. Detta boende är tvåstjärnigt och är inte precis det billigaste boendet ni kan stöta på i staden.

från 638kr.

The Cavalier Oceanfront är ett trestjärnigt hotell med gym som ger chansen till styrketräning under vistelsen i Virginia Beach. Utrustningen i rummen på hotellet är det viktigaste, och de har ett pris från 638 kronor per natt.

från 703kr.

The Westin Virginia Beach Town Center är ett drömlikt boende med 4 stjärnor, ett bra alternativ för det långvariga paret. Hotellrummen har ett pris från 703 svenska kronor för en kärleksfull atmosfär och detta boende finns nära Sandler Center for the Performing Arts i Virginia Beach.

från 703kr.

Ett beundrat spa-hotell som fått ett superomdöme är Founders Inn and Spa som ligger vid havet. Hotellets klass är på 3 stjärnor och hör inte till de billigare hotellen i staden.

från 709kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt beach-hotell som fått bra vitsord av tidigare gäster så kan kanske det trestjärniga Holiday Inn & Suites Virginia Beach North Beach vara något för er. Detta boende hittas nära Neptune Statue längs med Atlantic Avenue i Virginia Beach.

från 767kr.

Nära attraktionerna Virginia Beach och Virginia Beach Boardwalk finner du Comfort Inn & Suites Oceanfront, ett tvåstjärnigt strandhotell som är. Detta hotell ligger utmed Atlantic Ave nära Neptune Statue.

från 767kr.

Styrketräna med träningsanläggningen på det trestjärniga Homewood Suites by Hilton Virginia Beach/Norfolk Airport under tiden du inte kopplar av i Virginia Beach. Exempel på saker i hotellrummen är standardutrustning, och priserna ligger från 767 SEK och uppåt.

från 767kr.

Nära Virginia Beach Town Center finnes det populära hotellet Hilton Garden Inn Virginia Beach Town Center som mottagit ett väldigt prima omdöme av tidigare gäster. Klassen är 3-stjärnig för detta boende och med ett pris på 767 kr är hotellet en smula dyrare än mellanansegmentet.

från 771kr.

Sheraton Virginia Beach är ett strandhotell i Virginia Beach med flera omtyckta restauranger inom kort gångavstånd. Det är nära Neptune Statue som ni stöter på detta trestjärniga hotell med en pirslapp från 771 SEK per rum och natt.

från 800kr.

Hotellet Hampton Inn Virginia Beach-Oceanfront North har inte långt till badstranden i Virginia Beach. Det trestjärniga boendet är byggt längs med gatan Atlantic Ave med priser från 800 SEK.

från 832kr.

Courtyard by Marriott Virginia Beach Oceanfront South är ett 3-stjärnigt hotell med träningsanläggning som ger er chansen till träning under tiden du är i Virginia Beach. Från 832 kr per natt får du boka rummen på hotellet som bara har det vanliga.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Virginia Beach

Karta över Virginia Beach med hotell