Filtrera Hotell

Pris: 115-2188 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Adelaide

Hitta de bästa hotellen i Adelaide, Australien för dig!
Visar 16-30 av 35 hotell i Adelaide. Inga hotell har filtrerats bort!
från 846kr.

Förnya kärleken i Adelaide med det romantiska och fyrstjärniga hotellet Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury. Rummen på hotellet har en prislapp från 846 SEK för en romantisk stämning och detta hotell finns nära Victoria Square i Adelaide.

från 846kr.

Grand Chifley Adelaide är ett kärleksfullt och romantiskt hotell med fyra stjärnor i standard. Rummen på hotellet har en avgift från 846 SEK för en kärleksfull anda och detta boende är stationerat nära Adelaide Central Market.

från 846kr.

Det lyxiga och tjusiga hotellet Miller Apartments Adelaide ligger på gatan Hindley St, nära Rundle Mall. Lyxhotellet har exempelvis gym och företagscenter åtkomligt för sina gäster.

från 873kr.

BreakFree Adelaide, ett fyrstjärnigt hotell i nära Adelaide Festival Centre. Du hittar det jämte vägen Hindley Street och med en kostnad på 873 kr per hotellrum ligger det ganska nära genomsnittet i kostnad.

från 901kr.

Nära Adelaide Festival Centre ligger lyxhotellet Oaks Embassy, beläget längs med North Terrace. Hotellet är utmärkt för er som önskar en lyxigare tillvaro med t.ex. torrbastu och gym.

från 901kr.

Det lyxiga hotellet Oaks Horizons påträffas nära Adelaide Festival Centre längs med vägen North Terrace. Hotellet har lyxfaciliteter och en lyxig känsla för hotellets gäster.

från 928kr.

På Franklin Central Apartments har man inte långt till en hel del omtyckta matställen i Adelaide. Det är nära Victoria Square som detta fyrstjärniga hotell ligger med hotellrum från 928 svenska kronor och uppåt.

från 935kr.

Mantra on Frome är ett hotell med 4 stjärnor nära Art Gallery of South Australia. Boendet finns på vägen Frome Street och det tillhör ett mellansegment i pris med 935 kr per hotellrum.

från 940kr.

Nära Adelaide Central Market stöter man på det populära lyxhotellet Hilton Adelaide som fått ta emot ett väldigt bra omdöme av tidigare hotellresenärer. Klassen är 5-stjärnig för detta hotell och det hör inte till de billigaste hotellen, utan hör till medelklassen med en kostnad från 940kr.

från 974kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Glenelg Tram och Adelaide Botanic Garden finnner du hotellet Crowne Plaza Adelaide som är beläget nära Art Gallery of South Australia. Hotellet är bra i klass och har en standard på 4 stjärnor.

från 981kr.

Förnya romansen i Adelaide med det mysiga och fyrstjärniga hotellet Majestic Roof Garden Hotel. Detta hotell finns nära Art Gallery of South Australia i Adelaide och du kan boka ett hotellrum från 981 kronor per natt.

från 996kr.

Du springer på glamorösa Mantra Hindmarsh Square längs med vägen Hindmarsh Square nära Rundle Mall. Det glansfulla hotellet har fantastiska bekvämtligheter som till exempel kemtvätt, massagebehandling och gym.

från 1008kr.

Med ett prisvärt hotell och en standard på fyra stjärnor har du inte långt till de omtyckta attraktionerna Rundle Mall och Adelaide Botanic Garden. Comfort Hotel Adelaide Riviera är ett hotell nära Adelaide Festival Centre med priser från 1008 kr för en natt.

från 1048kr.

Det 4-stjärniga hotellet Stamford Plaza Adelaide är ett väldigt passande alternativ för affärsrörelser och ni stöter på det vid North Terrace. Du kan bli gäst från 1048 svenska kronor per natt och det finns bland annat företagscenter och konferenssal att boka.

från 1069kr.

Det mysiga boendet Rendezvous Grand Hotel Adelaide har en standard på fem stjärnor och är ett idealiskt val för en kärleksfull resa. Från 1069 kr per dygn kan du få rum för och hotellet påträffar du nära Victoria Square i Adelaide.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Adelaide

Karta över Adelaide med hotell