Filtrera Hotell

Pris: 292-2921 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Perth

Hitta de bästa hotellen i Perth, Australien för dig!
Visar 1-15 av 39 hotell i Perth. Inga hotell har filtrerats bort!
från 292kr.

Detta väldigt billiga hotell stöter du på landet, har tre stjärnor i standard och hotellrummen har bara det vanligaste. På The Last Cast är det möjligt att få ett rum från 292 kr.

från 292kr.

Nära Perth Ice Rink stöter ni på det omtyckta hotellet Heidl Guest House som erhållit ett väldigt fint omdöme av tidigare gäster. Boendets standard är på 3 stjärnor och är bland de billigaste hotellen ni kan hitta i staden.

från 390kr.

Med en 4-stjärnig klass hittar ni rum från 390 svenska kronor på hotellet Cherrybank Inn. Det väldigt billiga boendet hittar du nära Perth Ice Rink.

från 409kr.

Hotellet Mercure Perth Hotel har en 3-stjärnig klass och rum till ett pris från 409 kr och uppåt. Det väldigt billiga hotellet hittar ni nära St. Ninian's Cathedral i Perth.

från 409kr.

På Holiday Inn Express Perth hittar du hotellrum från 409 SEK per natt och en standard på 3 stjärnor. Det är nära McDiarmid Park i Perth som ni påträffar detta boende och det är synnerligen billigt.

från 429kr.

Hotellet Ballabeg Guest House har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är rustade med det mest viktiga du kan behöva för boendet.

från 438kr.

Med en fyrstjärnig standard hittar du rum från 438 svenska kronor på hotellet Hollyburn House. Detta hotell tycks vara billigt och ni finner det i Perth.

från 468kr.

Det väldigt billiga hotellet Cherrybank Guest House har ett pris från 468 svenska kronor per rum och har bekvämligheter som är det vanligaste. Det är nära Perth Ice Rink som ni finner detta fyrstjärniga logi.

från 527kr.

Det är från 527 kr och uppåt som ni hittar på det fyrstjärniga hotellet Ballathie Country House Hotel and Estate. Det är i Perth (Kinclaven) som ni hittar detta hotell och det är billigt.

från 670kr.

The Perth Mint och Swan River är välbesökta sevärdheter som ni hittar ett stenkast detta 3-stjärniga hotell. Från 670 kronor per dygn kan ni få ett rum på det billiga Kings Perth Hotel nära Swan Bells Belltower i Perth.

från 710kr.

Faciliteter som restaurang, pub och gym hittar du på det billiga hotellet Perth Ambassador Hotel. Boendet är trestjärnigt och du påträffar det vid Adelaide Terrace nära Swan Bells Belltower.

från 771kr.

På hotellet Pensione Hotel Perth får ni möjligheten att utnyttja faciliteter som är det mest väsentliga till ett pris från 771 SEK. Hotellet stöter du på nära Swan Bells Belltower i Perth och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 778kr.

Goodearth Hotel är ett hotell i Perth med många omtyckta restauranger inom kort avstånd. Hotellrummen har ett pris från 778 kr per dygn och det är nära Swan Bells Belltower som ni du stöter på detta 3-stjärniga hotell.

från 812kr.

Nära Swan Bells Belltower är hotellet Travelodge Perth placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Swan River och The Perth Mint. Med hotellets standard på 4 stjärnor anses hotellet vara relativt billigt.

från 847kr.

Mantra on Murray är ett hotellboende som finns nära Swan Bells Belltower och nära sevärdheterna Swan River och The Perth Mint. Hotellet har en 4-stjärnig klass och med ett pris på 847kr per hotellrum vilket får betraktas som en normal prisnivå för Perth.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Perth

Karta över Perth med hotell