Filtrera Hotell

Pris: 514-12788 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Nassau

Hitta de bästa hotellen i Nassau, Bahamas för dig!
Visar 1-15 av 26 hotell i Nassau. Inga hotell har filtrerats bort!
från 514kr.

Stranden i Nassau påträffas inte långt ifrån Nassau Junkanoo Beach Resort. Strandhotellet har en standard på 2 stjärnor, ligger vid vägen West Bay Street New Providence och har ett pris från 514 svenska kronor.

från 551kr.

Det tvåstjärniga hotellet Orchard Garden Hotel & Suites har logi till en kostnad från 551 kr. Det mycket billiga boendet finner ni nära Atlantis Aquarium i Nassau.

från 562kr.

Det är från 562 svenska kronor och uppåt som ni hittar på det trestjärniga hotellet Coco Plum Resorts Bahamas. Boendet ligger i Nassau (Cable Beach) och det tycks vara mycket billigt.

från 577kr.

Paradise Harbour Club & Marina a Festiva Resort är ett 2-stjärnigt boende med en kostnad från 577 svenska kronor per dygn. Det billiga hotellet stöter du på nära Cabbage Beach i Nassau.

från 738kr.

Det billiga hotellet Red Carpet Inn har främst det mest huvudsakliga utbudet av bekvämligheter. Boendet har en standard på 2 stjärnor och du hittar det nära Atlantis Aquarium längs med vägen East Bay Street Po Box SS.

från 883kr.

Nassau Palm Hotel är ett hotellboende beläget nära Atlantis Aquarium och nära sevärdheterna Queen's Staircase och Ardastra Gardens, Zoo and Conservation Center. Hotellet har en tvåstjärnig klass och tillhör de billiga valen.

från 894kr.

Detta boende Wyndham Nassau Resort har inte långt till beachen i Nassau. Det trestjärniga hotellet finns vid West Bay Street at Cable Beach Post Office Box N med ett pris från 894 kronor.

från 972kr.

A Stone's Throw Away, ett hotell med tre stjärnor i betyg i Nassau (Gambier). Du finner det intill vägen Tropical Gardens Rd & Gambier Heights och får bedömas som ett billigt val med rum från 972kr.

från 1030kr.

Det fyrstjärniga hotellet Sheraton Nassau Beach Resort & Casino är ett väldigt prima alternativ för affärsresenärer och du finner det längs vägen West Bay Street Cable Street. Här företagsfaciliteter som konferensrum, kemtvätt m.fl. och med ett pris från 1030 kronor.

från 1295kr.

Compass Point Beach Resort finns inte långt ifrån sandstranden i Nassau med perfekt plats för sol och bad. Det trestjärniga boendet är byggt vid vägen West Bay Street Gambier med ett pris från 1295 SEK.

från 1295kr.

Best Western Plus Bay View Suites är ett populärt hotell med en standard på tre stjärnor och många tacksamma hotellgäster. Detta boende är billigt och påträffas nära Atlantis Aquarium längs med Bay View Drive i Nassau.

från 1457kr.

Nära till ett dopp bjuder Sandyport Beaches Resort på som är beläget inte långt ifrån stranden i Nassau. Det trestjärniga boendet ligger vid West Bay Street med ett pris från 1457 SEK.

från 1677kr.

Det 4-stjärniga strandhotellet British Colonial Hilton - Nassau anses vara och ligger en bit ifrån turistattraktionerna Queen's Staircase och Junkanoo Beach. Det är på gatan Number One Bay St nära Fort Fincastle som du finner detta hotell.

från 1677kr.

Blue Water Resort hittas inte långt ifrån stranden i Nassau med superbra läge för att bada. Detta hotell är trestjärnigt och är beläget på gatan Cable Beach West Bay Street med en kostnad från 1677 SEK.

från 1943kr.

Comfort Suites Paradise Island kostar från 1943 SEK per natt och har faciliteter som bland annat bar, pool (utomhus) och restaurang. Detta hotell har en standard på tre stjärnor och finnes nära Atlantis Aquarium i Nassau.

Alternativa resmål...

Om Nassau

Nassau är den största staden i Bahamas och det perfekta resmålet för dig som vill kombinera sol och stadssemester. Här finns fantastiska stränder, både för den som vill ta det lugnt i solen och för den som vill ha det riktigt roligt. Åtta av tio turister som kommer hit är amerikaner, dels för en vanlig semester men det är också många amerikaner som gifter sig eller firar sin honeymoon (smekmånad) i Nassau. Detta är inte alls konstigt, en mer romantisk plats får man verkligen leta efter.

För den som inte bara vill ligga och pussas på stranden finns det hur mycket saker som helst att göra. Du kan ta en båttur och spana efter hajar, koppla av på spa under en dag, dyka i korallrev eller varför inte ta en shoppingtur? Nassau bjuder dessutom på riktigt bra nattliv och utmärkta restauranger.

Det finns många hotell att boka i Nassau och priserna kan variera ganska ordentligt. Eftersom lyxhotellen ligger tätt är det lätt att få för sig att man ska behöva betala en hel förmögenhet för att få ett hotellrum, men så är det inte. Det finns en del billigare alternativ att söka för ungefär 800 kronor per natt.

Hotellkarta för Nassau

Karta över Nassau med hotell