Filtrera Hotell

Pris: 578-1329 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Belo Horizonte

Hitta de bästa hotellen i Belo Horizonte, Brasilien för dig!
Visar 1-15 av 20 hotell i Belo Horizonte. Inga hotell har filtrerats bort!
från 578kr.

Om faciliteter som bar, bastu och restaurang är en stor önskan så kan Mercure Belo Horizonte Vila Da Serra Hotel vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 578 svenska kronor per natt. Du stöter på hotellet nära BH Shoppingcenter i Belo Horizonte med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 578kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som finns ganska nära välbesökta attraktionerna Palacio Das Artes och Praca Da Liberdade. Med hotellrum från 578 kronor och uppåt är Mercure Belo Horizonte Minascentro Hotel billigt med ett läge nära Liberdade-torget i Belo Horizonte.

från 610kr.

Praca Da Liberdade och Praca Da Savassi är populära turistattraktioner som du stöter på inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. Mercure Belo Horizonte Lourdes Hotel är ett billigt hotell nära Liberdade-torget i Belo Horizonte med ett pris från 610 kr för en natt.

från 639kr.

Många populära matställen i Belo Horizonte finnes inom ett kort gångavstånd till hotellet Royal Golden Hotel. Det är nära Liberdade-torget som ni hittar detta trestjärniga hotell med en kostad från 639 kr.

från 642kr.

En hel del populära restauranger i Belo Horizonte är byggt nära hotellet Mercure Belo Horizonte Lifecenter Hotel. Det är nära Liberdade-torget som detta trestjärniga boende hittas med rum från 642 SEK.

från 674kr.

Clarion Hotel Lourdes Belo Horizonte har ett mycket bra turistläge inte långt till de populära turistattraktionerna Palacio Das Artes och Praca Da Liberdade. Detta boende är fyrstjärnigt och ni stöter på det i Belo Horizonte längs med gatan Rua Bernardo Guimaraes.

från 674kr.

Håll igång träningen under tiden du är i Belo Horizonte med gymmet på det trestjärniga Royal Center Hotel. Rummen på hotellet har en prislapp från 674 SEK och har bland annat AC, minibar och safebox.

från 726kr.

Caesar Business Belo Horizonte har en prislapp från 726 kronor per rum och har faciliteter som exempelvis pub, utomhuspool och restaurang. Boendet har 3 stjärnor som hotellstandard och påträffas nära BH Shoppingcenter i Belo Horizonte.

från 726kr.

På Belo Horizonte Othon Palace har ni mycket nära till flera omtyckta matställen i Belo Horizonte. Det är nära Liberdade-torget som du påträffar detta trestjärniga hotell med en kostad från 726 SEK.

från 731kr.

Promenade Champagnat är ett hotell med tre stjärnor och gym, restaurang och utomhuspool för hotellets gäster. Detta boende anses vara enkelt utan att slarva med kvalitén och hotellets rum har exempelvis värdeförvaring, pentry och AC.

från 765kr.

Quality Hotel Afonso Pena kostar från 765 kronor per rum och har faciliteter som bland annat pool (utomhus), restaurang och hälsoklubb. Det är nära Liberdade-torget i Belo Horizonte som du finner detta 3-stjärniga logi.

från 774kr.

Promenade Ianelli är ett trestjärnigt hotell med gym som ger chansen till motion under er vistelse i Belo Horizonte. Hotellets rum ligger från 774 svenska kronor per natt med exempelvis har pentry, minibar och safebox.

från 774kr.

Det omtyckta hotellet Promenade Pancetti påträffas nära Liberdade-torget. Detta boende har en standard på tre stjärnor och priset för ett hotellrum bedöms inte vara speciellt dyrt i jämförelse med andra hotell i Belo Horizonte.

från 803kr.

Du har nära till många populära attraktioner som Parque das Mangabeiras och Praca Da Liberdade från hotellet Promenade Volpi. Detta trestjärniga hotell hittar ni på vägen Rua Levindo Lopes Savassi i Belo Horizonte.

från 829kr.

Ouro Minas Palace Hotel är ett hotell med fyra stjärnor och pub, pool (inomhus) och torrbastu för hotellets gäster. Boendet anses vara bra i klass och hotellets rum har det mest viktiga och med tillgång till safebox.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Belo Horizonte

Karta över Belo Horizonte med hotell