Filtrera Hotell

Pris: 497-1402 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Brasília

Hitta de bästa hotellen i Brasília, Brasilien för dig!
Visar 1-11 av 11 hotell i Brasília. Inga hotell har filtrerats bort!
från 497kr.

Faciliteter som bastu, utomhuspool och hälsoklubb påträffar ni på det extremt billiga hotellet Mercure Brasilia Eixo Hotel. Det är nära Mane Garrincha-stadion och utmed gatan Setor Hoteleiro Norte Quadra Bloco G som du springer på detta trestjärniga hotell.

från 526kr.

Mercure Brasilia Lider Hotel är ett mycket billigt hotell med ett pris från 526 SEK per natt och där ni får tillgång till bekvämligheter som restaurang, utomhuspool och hälsoklubb. Detta hotell har tre stjärnor som standard och ligger nära Mane Garrincha-stadion i Brasília.

från 620kr.

The Sun Express är ett hotell som tycks vara billigt och är försett med sådana faciliteterna som tycks vara grundläggande. Det är nära Museu de Arte de Brasília och vid vägen SHTN Trecho Lote som ni hittar detta trestjärniga hotell.

från 645kr.

På Bay Park Resort Hotel finner du restaurang, hälsoklubb och pool (utomhus) och en standard på tre stjärnor. Boendet är rätt billigt och rummen är försedda med bland annat värdeförvaring, Internet, TV (Lokala kanaler) och minibar.

från 674kr.

Det populära hotellet Melia Brasil 21 påträffas nära Dom Bosco-kyrkan. Detta boende är 4-stjärnigt och boendets pris hör till det mittersta prissegmentet.

från 688kr.

På hotellet Airam Brasilia Hotel får ni uppleva en standard på 3 stjärnor och hotellrum från 688 kr och uppåt. Detta hotell påträffar du i Brasilia (O Complexo Cultural da República) i Brasília.

från 700kr.

På hotellet Comfort Suites Brasilia får du tillgång till bekvämligheter som till exempel restaurang, utomhuspool och hälsoklubb till en kostnad från 700 kr. Du stöter på detta hotell i Brasilia (O Complexo Cultural da República) i Brasília med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 842kr.

Nära Dom Bosco-kyrkan hittar du hotellet Golden Tulip Brasilia Alvorada som har en trestjärnig standard. Detta hotell är beläget på SHTN Trecho Conj. Bloco C och det hör till ett genomsnittligt prissegment med 842 kr per hotellrum.

från 875kr.

Royal Tulip Brasilia Alvorada är ett hotell med en prislapp från 875 svenska kronor per hotellrum och där ni får tillgång till bekvämligheter som bastu, pool (utomhus) och restaurang. Ni stöter på hotellet nära Museu de Arte de Brasília med en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 1092kr.

Allia Gran Hotel Brasilia Suites är ett hotell som har bekvämligheter som t.ex. torrbastu, pool utomhus och hälsoklubb. Detta boende är 3-stjärnigt och ni stöter på det längs vägen SHN Qd. Bloco B Bairro: Asa Norte i Brasilia (O Complexo Cultural da República).

från 1402kr.

Metropolitan Flat är ett trestjärnigt hotell med bekvämligheter som bar, pool utomhus och restaurang. Boendets rum är furnerade med exempelvis värdeförvaringsbox, Internet, pentry och luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Brasília

Karta över Brasília med hotell