Filtrera Hotell

Pris: 491-1248 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Fortaleza

Hitta de bästa hotellen i Fortaleza, Brasilien för dig!
Visar 1-14 av 14 hotell i Fortaleza. Inga hotell har filtrerats bort!
från 491kr.

Badstranden i Fortaleza är beläget inte långt ifrån Maredomus Hotel. Det trestjärniga hotellet är byggt på gatan Av. Almirante Barroso Praia de Iracema med ett pris från 491 kronor.

från 495kr.

På Hotel Escola Doroteias finner du standardbekvämligheterna och en standard på 3 stjärnor. Detta hotell anses vara bland de billigaste du kan boka och hotellets rum har det vanligaste men med förfogande till luftkonditionering.

från 542kr.

Detta trestjärniga boende är byggt mycket nära de välbesökta sevärdheterna Cachaca Museum och Dragao do Mar Theater. Det är i Fortaleza (Beira Mar) som ni hittar Praia Mansa Suite Hotel, ett billigt hotell med hotellrum från 542 kr per dygn.

från 551kr.

Tulip Inn Saint Martin är ett hotell med tre stjärnor i Fortaleza (Beira Mar). Du finner detta boendet byggt vid Av. Abolição Meireles och är ett hotell i Fortaleza vilket klassas som billigt för plånboken.

från 607kr.

Mercure Fortaleza Meireles Hotel är ett hotell med 3 stjärnor och bastu, restaurang och pool utomhus för hotellets gäster. Detta hotell är tämligen billigt och rummen är rustade med bland annat minibar, värdeförvaringsbox och AC.

från 620kr.

Detta hotell har 3 stjärnor, är byggt i Fortaleza (Beira Mar) och har hotellrum utrustade med det vanligaste. På Comfort Hotel Fortaleza kan ni teckna ett hotellrum för 620 kronor som billigast.

från 745kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Dragao do Mar Theater och Jardim Japones de Fortaleza stöter du på Quality Hotel Fortaleza, ett trestjärnigt beachhotell som är. Det är i Fortaleza (Beira Mar) utmed gatan Avenida Beira Mar som detta hotell ligger.

från 745kr.

Med en trestjärnig klass finner ni hotellrum från 745 kronor på hotellet Hotel Blue Tree Premium Fortaleza. Hotellet är ej bland de billigaste alternativen och du finner det i Iracema-stranden (Beira Mar) i Fortaleza.

från 769kr.

Det fyrstjärniga strandhotellet Vila Gale Fortaleza har rum till en kostnad från 769 kr och uppåt. Boendet är ej bland de mest billiga alternativen och ni stöter på det nära Mucuripe fiskmarknad i Fortaleza.

från 777kr.

Det företagslämpade hotellet Golden Tulip Iate Plaza har tre stjärnor i hotellstandard och finnes vid Av. Beira Mar Mucuripe. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt, konferensrum m.fl. och med ett pris från 777 kr.

från 807kr.

Holiday Inn Fortaleza har en hotellstandard på 3 stjärnor och en träningsanläggning att röra sig i under tiden du är i Fortaleza. Exempel på utrustning i hotellrummen är minibar och luftkonditionering, och kostnaden ligger från 807 kronor.

från 871kr.

Det företagsanpassade hotellet Hotel Diogo har 3 stjärnor i klass och påträffas på vägen Avenida Monsenhor Tabosa. Här företagsfaciliteter som företagscenter, kemtvätt m.fl. och med ett pris från 871 kr.

från 913kr.

I Fortaleza (Beira Mar) och inte långt från sevärdheterna Jardim Japones de Fortaleza och Praca Dos Stressados finnes Othon Palace Fortaleza. Boendet är ett trestjärnigt hotell och det tillhör i högsta grad de dyra hotellen i Fortaleza.

från 1248kr.

Vid vägen Avenida Beira Mar Bairro Mucuripe finner du det företagsanpassade hotellet Hotel Gran Marquise med en standard på fyra stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 1248 svenska kronor per natt och exempel på faciliteter för bolag är rum för konferens och kemtvätt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Fortaleza

Karta över Fortaleza med hotell