Filtrera Hotell

Pris: 429-845 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Manaus

Hitta de bästa hotellen i Manaus, Brasilien för dig!
Visar 1-11 av 11 hotell i Manaus. Inga hotell har filtrerats bort!
från 429kr.

Från Plaza Hotel har ni en bit bort till flera populära attraktioner som exempelvis Sao Sebastiao church och Manaus Zoo. Detta hotell är byggt längs med vägen Avenida Getulio Vargas Centro i Manaus och har en klass på 3 stjärnor.

från 526kr.

Nära Studio 5 Festival Mall Manaus och konferenscenter finnes hotellet Holiday Inn Manaus som har en trestjärnig standard. Detta hotell hittar du på gatan Av. Rodrigo Otavio Japiim och hör till de mest billiga alternativen ni kan få tag på i staden.

från 546kr.

På Go Inn Manaus bor ni billigt och har mycket nära till en hel del omtyckta restauranger i Manaus. Det är nära Teatro Amazonas som detta trestjärniga hotell finns med rum från 546 kronor.

från 587kr.

Hotellet Novotel Manaus är byggt i Manaus (Distrito Industrial) med en standard på tre stjärnor. Ni hittar detta boendet beläget intill Avenida Mandii och tillhör de billiga valen i staden.

från 616kr.

Det trestjärniga hotellet Sleep Inn Manaus är utformat för firmor och ni finner det på vägen Avenida Rodrigo Otávio Distrito Industrial. Här företagsfaciliteter som kemtvätt, konferenssal m.m. och med ett pris från 616 kr.

från 620kr.

Caesar Business Manaus är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och väldigt många belåtna hotellgäster. Det är ett extremt billigt hotell som är byggt nära Mindu-parken vid Avenida Darcy Vargas Chapada i Manaus.

från 639kr.

Från Taj Mahal Continental Hotel har du på kort avstånd till några välbesökta turistattraktioner som till exempel Manaus Zoo och Sao Sebastiao church. Detta boende är 3-stjärnigt och ni hittar det i Manaus vid Av. Getulio Vargas Centro.

från 645kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna Museu do Indio och Bosque da Ciencia finnner du hotellet Blue Tree Premium Manaus som ligger i Manaus (Adrianopolis). Det är ett trestjärnigt hotell och med ett pris på 645 kronor per natt vilket bedöms som en human prisnivå.

från 655kr.

Med en trestjärnig klass finner du hotellrum från 655 SEK på hotellet Mercure Manaus Hotel. Boendet påträffar du i Manaus (Adrianopolis).

från 752kr.

Quality Hotel Manaus har en hotellstandard på tre stjärnor och en träningslokal att träna musklerna i under er vistelse i Manaus. Hotellrummen ligger från 752 SEK och har till exempel AC, minibar och safebox.

från 845kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger i Manaus (Distrito Industrial) med hotellrum som är utrustade med bl.a. värdeförvaringsbox, minibar och AC. På Comfort Hotel Manaus kan du beställa rum från 845 riksdaler.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Manaus

Karta över Manaus med hotell