Filtrera Hotell

Pris: 403-1085 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Natal

Hitta de bästa hotellen i Natal, Brasilien för dig!
Visar 1-15 av 18 hotell i Natal. Inga hotell har filtrerats bort!
från 403kr.

Det är från priset 403 kronor och uppåt som ni finner på det trestjärniga hotellet Holiday Inn Express Natal. Det väldigt billiga hotellet stöter du på i Natal (Ponta Negra).

från 405kr.

Från 405 SEK kan du få ett rum på Vila Do Mar, ett väldigt billigt hotell med bekvämligheter som pool (utomhus), massagebehandling och restaurang. Detta boende har en klass på 3 stjärnor och ligger nära Midway Mall i Natal.

från 525kr.

Stranden i Natal finnes nära Yak Hotel. Hotellet har en kostnad från 525 kronor och du stöter på det 3-stjärniga boendet vid gatan Avenida Presidente Cafe Filho Praia Dos Artistas.

från 538kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på tre stjärnor i Natal (Rua do Salsa) och rum med standardutrustning du kan avses vilja ha. Antibes Residence är hotellets namn och ni kan teckna hotellrum från 538 SEK per natt.

från 583kr.

På hotellet Golden Tulip Interatlantico får du övernatta med en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 583 kronor. Hotellet är beläget i Natal (Praia do Meio) och det anses vara billigt.

från 623kr.

En hel del populära restauranger i Natal hittas nära det billiga strandhotellet Praiamar Natal Hotel & Convention. Det är nära Artesanato Potiguar-butiker som du hittar detta 3-stjärniga boende med ett pris från 623 svenska kronor per rum och natt.

från 624kr.

På Bello Mare Hotel har ni inte långt till många populära restauranger i Natal. Det är i Natal (Ponta Negra) som du finner detta trestjärniga hotell med priser från 624 svenska kronor per rum och natt.

från 667kr.

Flera omtyckta restauranger i Natal påträffas nära hotellet Pizzato Praia Hotel. Det är i Natal (Ponta Negra) som du hittar detta trestjärniga boende med en kostad från 667 kr.

från 688kr.

Det trestjärniga hotellet Jardim Oceano Hotel Boutique har inte ett lyxigt utbud av bekvämligheter. Hotellrummen är försedda med det mest viktiga du behöver för boendet.

från 699kr.

Nobile Suites Ponta Negra Beach är ett boende med ett pris från 699 kronor per dygn och där ni kan ta del av faciliteter som är de mest väsentliga. Boendet har tre stjärnor som klass och är beläget i Natal (Ponta Negra).

från 707kr.

Det 3-stjärniga hotellet Ponta Do Sol Praia Hotel har bekvämligheter som restaurang, bastu och utomhuspool. Detta hotell anses vara vardagligt utan att avvisa kvalitén och hotellets rum har bland annat värdeförvaring, minibar, AC och TV (Lokala kanaler).

från 807kr.

Hotellet Girassois Lagoa Resort är inte avsevärt billigt och har faciliteter som hälsoklubb, bar och restaurang. Det är nära Tibau do Sul-färjan och utmed gatan Rod. RN trecho Goianinha som du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 855kr.

För bra havsläge i Natal kan Aquaria Natal Hotel som finns nära stranden vara ett tänkvärt val. Boendet är 3-stjärnigt och påträffas vid vägen Av Erivan Franca Ponta Negra med en kostnad från 855 kr för en natt.

från 903kr.

Inte långt ifrån stranden i Natal stöter du på Pestana Natal Beach Resort som är perfekt för er som väldigt kvickt vill kunna komma ut och koppla av. Detta hotell är 3-stjärnigt och är beläget längs med vägen Rua Senador Dinarte Mariz Via Costeira med ett pris från 903 SEK för en övernattning.

från 952kr.

Hotellet Quality Hotel And Suites Natal har bastu, gym och utomhuspool tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är utrustade med standardutrustning du kan behöva för övernattning.

Alternativa resmål...

Om Natal

Natal kallas ibland för solens stad och ligger i det vackra Brasilien. Staden har över 300 soldagar per år och är med sina underbara kilometerlånga sandstränder ett riktigt paradis för turister. Runt om Natal finns ett stort antal mindre byar med pittoresk atmosfär och mysiga restauranger och barer, det är ofta här som du som turist bor för att sedan åka in till staden när andan faller på. Om du har rest hit för att festa så är det i staden Natal som de stora klubbarna ligger.

Stränderna runt om Natal är ibland ganska branta vilket ger en helt unik känsla. Här finns det möjlighet att både testa på att surfa och att snorkla. Om det är just snorkling du är ute efter så är Maracajau det absolut bästa stället, härifrån kan du ta en båt ut till korallreven och sen spendera hela dagen på havet.

En annan ort intill Natal är Ponta negra som har många hotell och restauranger mitt på stranden. Hotell är det över huvud taget gott om runt omkring Natal, de är dessutom otroligt billiga med tanke på läget och vad man får för pengarna. Priserna ligger på omkring 1000 kronor per natt, men det går att hitta hotell som inte kostar mer än 400 per natt att boka.

Hotellkarta för Natal

Karta över Natal med hotell