Filtrera Hotell

Pris: 442-1095 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Porto Alegre

Hitta de bästa hotellen i Porto Alegre, Brasilien för dig!
Visar 1-15 av 20 hotell i Porto Alegre. Inga hotell har filtrerats bort!
från 442kr.

En mängd populära restauranger i Porto Alegre hittas nära det mycket billiga hotellet Tulip Inn Centro Histórico. Hotellet har 3 stjärnor i klass och påträffas nära Public Market med en pirslapp från 442 kr.

från 482kr.

Detta trestjärniga hotell hittas mycket nära de efterfrågade turistattraktionerna Mercado Publico de Porto Alegre och Farroupilha-parken (Redenção). Från 482 kronor kan du få rum på det väldigt billiga Duque Center Hotel nära Sao Pedro-teatern i Porto Alegre.

från 510kr.

Håll igång styrkan under vistelsen i Porto Alegre med träningslokalen på det trestjärniga Comfort Inn Porto Alegre. Från 510 kronor får du hyra de väldigt billiga hotellrummen som inte är fullutrustade.

från 513kr.

Håll igång träningen under vistelsen i Porto Alegre med träningsanläggningen på det 3-stjärniga Harbor Hotel Regent Suites. Hotellets rum har priser från 513 svenska kronor, är billiga och är utrustade med bl.a. safebox, pentry och AC.

från 520kr.

Novotel Porto Alegre Tres Figueiras Hotel är ett hotell med tre stjärnor nära Moinhos de Vento-parken. Detta hotell ligger på vägen Avenida Soledade Tres Figueiras och vilket klassas som överkomligt för plånboken.

från 559kr.

De mest väsentliga bekvämligheter påträffar du på det billiga hotellet Cosmopolitan Master Palace Hotel. Detta hotell har en klass på 3 stjärnor och du finner det nära Moinhos de Vento-parken vid vägen Rua Felix da Cunha Floresta.

från 559kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 3 stjärnor nära Public Market och hotellrum med bl.a. minibar, värdeförvaring och Internetanslutning. På Master Palace Express & Suites är det möjligt att teckna ett hotellrum för 559 kr som billigast.

från 600kr.

Det 3-stjärniga och populära hotellet Holiday Inn Porto Alegre är väl omtyckt av andra hotellgäster. Detta boende ligger i Porto Alegre (Mont'Serrat) vid Avenida Carlos Gomes Bela Vista.

från 616kr.

Hotel Continental Business är byggt längs vägen Praça Otavio Rocha , är utformat för etablissemang och har en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen har ett pris från 616 kr per dygn och exempel på faciliteter för bolag är konferensrum och större konferensrum.

från 623kr.

Hotellet Novotel Porto Alegre Aeroporto har bekvämligheter som exempelvis restaurang, inomhuspool och utomhuspool. Det är nära Bourbon Shopping Assis Brasil och utmed vägen Avenida Severo Dullius Sao Joao som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 642kr.

Mercure Porto Alegre Manhattan Hotel, ett hotell med 3 stjärnor som ligger nära sevärdheterna Auditorio Araujo Vianna Theater och Moinhos de Vento Park. Du hittar detta boende längs Rua Miguel Tostes Moinho dos Ventos nära Moinhos de Vento-parken.

från 665kr.

Blue Tree Millenium Porto Alegre är beläget på vägen Avenida Borges de Medeiros , är ett väldigt bra val för firmor och har en standard på tre stjärnor. Bolagscenter och konferenssal är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har en kostnad från 665 SEK per dygn.

från 667kr.

Gymmet på det trestjärniga Plaza Porto Alegre Hotel ger dig en chans att träna kondition under din vistelse i Porto Alegre. Utrustningen i rummen är t.ex. luftkonditionering, minibar och safebox, och de har en prislapp från 667 svenska kronor.

från 684kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som finns nära välbesökta turistattraktionerna Mercado Publico de Porto Alegre och Farroupilha-parken (Redenção). Det är nära Public Market i Porto Alegre som du finner Bragança Suítes Hotel, ett boende med hotellrum från 684 svenska kronor per dygn.

från 684kr.

Gymmet på det trestjärniga Mercure Porto Alegre Il Giardino Hotel ger dig en möjlighet att träna musklerna under ditt besök i Porto Alegre. Från 684 kr får ni tillgång till rummen som exempelvis har värdeförvaring, minibar och AC.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Porto Alegre

Karta över Porto Alegre med hotell