Filtrera Hotell

Pris: 154-5030 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i São Paulo

Hitta de bästa hotellen i São Paulo, Brasilien för dig!
Visar 1-15 av 115 hotell i São Paulo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 154kr.

Det extremt billigahotellet Beats Hostel Brazil är beläget inom kort avstånd till en mängd topprestauranger i São Paulo. Det är nära Museu de Arte de São Paulo som du hittar detta tvåstjärniga boende med ett pris från 154 kr.

från 407kr.

Populära attraktioner som Pinakoteket i São Paulo och Det portugisiska språkets museum finner ni en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Med hotellrum från 407 SEK är Cinelandia Hotel extremt billigt med en fin placering nära Teatro Municipal i São Paulo.

från 417kr.

Det trestjärniga hotellet Go Inn Jaguare finner du nära São Paulos universitet i São Paulo. Detta hotell hittar du på gatan Avenida Jaguare och med 417 kr per natt är det ett oerhört billigt val.

från 468kr.

Du har ett stenkast bort till några populära turistattraktioner som Det portugisiska språkets museum och Pinakoteket i São Paulo från hotellet Hotel Columbia. Detta tvåstjärniga hotell finnes på gatan Rua dos Timbiras Republica i São Paulo.

från 513kr.

Mercure Sao Paulo Nacoes Unidas är ett trestjärnigt hotell som är passande för affärsresenärer och ligger vid Rua Manoelito de ornellas Chacara Santo Antonio. Du kan bli en hotellgäst från 513 SEK per dygn och det finns bland annat kemtvätt av kläder och rum för konferens att använda.

från 521kr.

Loisuites Belgrano är ett hotellboende som finns i Sao Paulo (Jardins) och nära sevärdheterna Museu de Arte de São Paulo och Theatro Municipa De Sao Paulo. Det är ett trestjärnigt hotell och det tillhör de absolut mest överkomliga.

från 539kr.

På Mercure Sao Paulo Nortel Hotel finner du restaurang, bastu och gym och en standard på 3 stjärnor. Boendet är billigare än många andra hotell och rummen är utrustade med t.ex. safebox, pentry och minibar.

från 545kr.

På Mercure Sao Paulo Vila Olimpia bor du mycket billigt och har inte långt till många omtyckta matställen i São Paulo. Det är i Sao Paulo (Itaim Bibi - Moema) som detta trestjärniga boende är stationerat med rum från 545 svenska kronor.

från 558kr.

Håll dig i bra skick under tiden du är i São Paulo med träningsanläggningen på det 3-stjärniga Address Cidade Jardim. Rummen på hotellet ligger från 558 kronor, är väldigt billiga och har det vanligaste.

från 559kr.

Det 3-stjärniga hotellet San Juan Business Sao Paulo är ett prisvärt hotell som enbart är beläget en liten bit ifrån sevärdheter som Det portugisiska språkets museum och Pinakoteket i São Paulo. Detta boende ligger längs med Rua Aurora Centro nära Teatro Municipal.

från 565kr.

Comfort Hotel Downtown är ett trestjärnigt hotell med gym som ger chansen till att träna under er vistelse i São Paulo. De mycket billiga rummen ligger från 565 kronor och är försedda med det viktigaste för vistelsen.

från 565kr.

Mercure Sao Paulo Central Towers Hotel har en klass på 3 stjärnor och ett gym att träna kondition i under tiden du är i São Paulo. Exempel på saker i de mycket billiga rummen är värdeförvaring och luftkonditionering, och kostnaden ligger från 565 svenska kronor och uppåt.

från 584kr.

Intill Avenida Jamaris Moema påträffar du det företagsvänliga hotellet Mercure Sao Paulo Times Square med en standard på 3 stjärnor. Du kan bli en hotellgäst från 584 kronor per dygn och det finns bl.a. rum för konferens och bolagscenter att ta del av.

från 586kr.

Med kort avstånd till kuriositeterna Jardins District och Avenida Paulista påträffas ett trestjärnigt hotell vid namn Matiz Manhattan som bedöms vara vardagligt utan att fördöma kvalitén. Detta boende hittas utmed Rua Haddock Lobo Jardins nära Museu de Arte de São Paulo.

från 587kr.

Detta 3-stjärniga boende hittas hyfsat nära de populära sevärdheterna Agua Branca Park och Center of Culture and Leisure SESC Pompeia. Holiday Inn Express Sumare Ave. - Sao Paulo är ett väldigt billigt hotell i Sao Paulo (Consolacao - Cerqueira Cesar) i São Paulo med ett pris från 587 svenska kronor för en natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för São Paulo

Karta över São Paulo med hotell