Filtrera Hotell

Pris: 444-1292 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Ålborg

Hitta de bästa hotellen i Ålborg, Danmark för dig!
Visar 1-5 av 5 hotell i Ålborg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 444kr.

Med logi på ett utmärkt boende och en standard på två stjärnor har ni bara ett litet avstånd till de välbesökta turistattraktionerna Nordkraft och Jomfru Ane Gade. CABINN Hotel Aalborg finnes nära Jens Bangs Stenhus i Ålborg och är ett extremt billigt boende där hotellrummen kostar från 444 svenska kronor.

från 560kr.

Aalborg Zoologiske Have och Jomfru Ane Gade är populära sevärdheter som ni finner nära detta fyrstjärniga hotell. Det är nära Nordjyllands konstmuseum i Ålborg som ni finner Hotel Hvide Hus, ett väldigt billigt hotell med rum från 560 svenska kronor och uppåt.

från 712kr.

Best Western Scheelsminde är ett spahotell med spaanläggning, torrbastu och pool inomhus tillsammans med en stämning som är avkopplande. Spahotellet finns vid vägen Scheelsmindevej och det är här, nära Ålborg Zoo som ni kan få en lugn tillvaro.

från 712kr.

Populära sevärdheter som Nordkraft och Jomfru Ane Gade hittar ni väldigt nära detta 4-stjärniga hotell. Helnan Phoenix Hotel är ett billigt hotell nära Budolfi-katedralen i Ålborg med en kostnad från 712 kr för ett rum.

från 1292kr.

Ganska nära sevärdheterna Jomfru Ane Gade och Nordkraft finner du Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg, ett 4-stjärnigt kasino-hotell som är. Detta hotell hittas längs Ved Stranden nära Jens Bangs Stenhus.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Ålborg

Karta över Ålborg med hotell