Destinationer

För att se hotell för en destination måste du först navigera till landet som resmålet ligger i. Genom att klicka på länder nedan får du fram destinationerna vi har för respektive land.

Det fungerar utmärkt att använda listan för att hitta inspiration till resmål också. Eftersom länderna är grupperade efter de världsdelar de tillhör så kan du enkelt hitta länder i den del av världen du önskar resa till.

Vi jobbar hela tiden med att lägga till fler destinationer och länder. Om din destination inte finns med i listan så kan du ändå söka på hotell genom t.ex. sökrutan du hittar på startsidan.

Länderna i listan grupperas efter världsdelar och sedan i bokstavsordning.

Stockholm, Sverige
Barcelona, Spanien
Berlin, Tyskland
Paris, Frankrike
Amsterdam, Nederländerna
New York, USA
Rhodos, Grekland
Rom, Italien
Phuket, Thailand
London, Storbritannien
Köpenhamn, Danmark

Europa

Asien

Nordamerika

Afrika

Oceanien

Sydamerika

Vårt mål är att täcka alla destinationer med tiden...

Vi har som mål att täcka in alla de vanligaste destinationer för att göra det enkelt för dig att hitta rätt hotell till ett så billigt pris som möjligt. Vi jobbar kontinuerligt med att lägga till fler destinationer och vi ber er ha översikt med mängden destinationer som finns med just nu.

Målet med denna sida är att på ett annorlunda och bättre sätt hjälpa dig att hitta rätt hotell. Tyvärr finns endast dessa funktioner tillgängliga om vi manuellt lagt till destinationen. Vi jobbar med en lösning för att även täcka in mindre resmål på något vis.