Filtrera Hotell

Pris: 169-1262 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tallinn

Hitta de bästa hotellen i Tallinn, Estland för dig!
Visar 16-30 av 50 hotell i Tallinn. Inga hotell har filtrerats bort!
från 345kr.

Meriton Old Town Hotel har ett mycket bra läge med ett gångavstånd till de populära attraktionerna Alexander Nevsky Cathedral och Old Town. Detta boende hittas vid vägen Lai i Tallinn och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 345kr.

Hotellet Gotthard Residence är byggt inte mer än en bit från sevärdheter som Alexander Nevsky Cathedral, Old Town och Toompea Hill. Detta hotell är ett trestjärnigt hotell och får betraktas som ett billigt hotell i Tallinn med hotellrum från 345kr.

från 351kr.

Park Inn by Radisson Central Tallinn är ett trestjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och ligger i närheten av sevärdheterna Alexander Nevsky Cathedral och Old Town. Det är nära St. Olav-kyrkan utmed gatan Narva Road som boendet är beläget.

från 367kr.

Taanilinna Hotel har ett mycket bra utgångsläge, med ett gångavstånd till de välbesökta turistattraktionerna Alexander Nevsky Cathedral och Old Town. Detta boende finnes längs med gatan Uus i Tallinn och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 383kr.

På det 4-stjärniga hotellet St. Olav Hotel kan ni få njuta av romansen på nytt i Tallinn. Rummen har en avgift från 383 kr för en sagolik stämning och detta hotell ligger nära Tallinn-katedralen.

från 383kr.

Önskar ni vila upp er med hälsoklubb, massage och bastu? I så fall kan spahotellet Kreutzwald Hotel Tallinn vara något för er. Det är vid vägen Endla nära Alexander Nevsky-katedralen som ni hittar detta fyrstjärniga spahotell.

från 383kr.

Med logi på ett utmärkt boende och en standard på tre stjärnor har ni inte långt till de välbesökta turistattraktionerna Old Town och Alexander Nevsky Cathedral. Det är nära Alexander Nevsky-katedralen i Tallinn som ni påträffar Hotel St. Barbara, ett hotell med pris från 383 kr per dygn.

från 398kr.

L'Ermitage Hotel är ett hotell beläget nära Alexander Nevsky-katedralen och nära sevärdheterna Old Town och Alexander Nevsky Cathedral. Boendet är ett 3-stjärnigt hotell och det tillhör ett genomsnittligt prissegment med 398kr för ett hotellrum.

från 401kr.

I Tallinn (Ferry Terminal) och inte långt bort från sevärdheterna Old Town och Town Hall Square stöter du på City Hotel Portus. Det är ett trestjärnigt hotell och är varken dyrt eller billigt med ett pris från 401 kronor för ett hotellrum och natt.

från 421kr.

Spahotellet Rocca al Mare har lugna bekvämligheter som hälsoklubb, torrbastu och spaanläggning. Spahotellet finns längs med vägen Lillevalja Vabaohumuuseumi tee och det är här, nära Saku Suurhall ni kan få en stillsam vistelse.

från 421kr.

På Reval Park Hotel bor man billigt och har inte långt till en mängd omtyckta matställen i Tallinn. Hotellrummen har priser från 421 kronor per dygn och det är nära Alexander Nevsky-katedralen som du finner detta 4-stjärniga boende.

från 444kr.

Detta är ett fyrstjärnigt boende som påträffas hyfsat nära välbesökta attraktionerna Alexander Nevsky Cathedral och Old Town. Hotel Bern är ett billigt hotell nära Tallinn-katedralen med ett pris från 444 kr för ett hotellrum.

från 459kr.

På Hotel Ulemiste finner du restaurang, torrbastu och bar och en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen är utrustade med standardutrustning och med safebox.

från 459kr.

Flera omtyckta matställen i Tallinn är stationerat nära spahotellet Kalev Spa Hotel & Waterpark. Det är nära Rotermanni-varuhuset som detta trestjärniga boende finns med hotellrum från 459 kr.

från 459kr.

Pilve Apartment Hotel är ett hotell beläget nära Alexander Nevsky-katedralen och inte långt bort från sevärdheterna Alexander Nevsky Cathedral och Toompea Hill. Med boendets standard på tre stjärnor bedöms boendet vara enkelt utan att glömma kvalitén.

Alternativa resmål...

Om Tallinn

Tallin ligger i norra delen utav Estland och är landets huvudstad. I Tallin finns det en hel del att göra och det är upp till dig hur du vill att din semester skall se ut. Att bara ströva runt i den underbara medeltida gamla staden kan vara en upplevelse i sig. Eller varför inte se Tallin uppifrån? Det finns flera utsiktsplattformer över Tallin, Domberget är den populäraste.

I Tallin finns även flera olika utomhusmarknader, här kan du spana på lokalbefolkningen, men också göra en hel del fynd. Centralmarknaden är en utav dessa marknader, här säljs mest matvaror, men man kan även hitta en del kläder. Rotermann-marknaden och Balti Jaam-marknaden är två andra marknader.

Hotellen i Tallin är oerhört billiga och dessutom väldigt många. De finns lite överallt i staden, flera stycken ligger i Gamla stan vilket kan vara en härlig upplevelse. Priserna på hotellen varierar lite men de kostar ungefär mellan 500 och 1500 vilket är relativt billigt.

Hotellkarta för Tallinn

Karta över Tallinn med hotell