Filtrera Hotell

Pris: 530-901 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Åbo

Hitta de bästa hotellen i Åbo, Finland för dig!
Visar 1-6 av 6 hotell i Åbo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 530kr.

Efterfrågade attraktioner som Åbo domkyrka och Klosterbacken påträffar ni en kort promenad från detta tvåstjärniga hotell. Från 530 svenska kronor per natt kan ni få ett rum på det mycket billiga Omena Hotel Turku nära Åbo konstmuseum.

från 534kr.

Med bekväm övernattning och en standard på tre stjärnor har du inte långt till de efterfrågade attraktionerna Åbo domkyrka och Klosterbacken. Med rum från 534 SEK är Holiday Inn Turku väldigt billigt med en fin placering nära Wäinö Aaltonens konstmuseum i Åbo.

från 567kr.

Cumulus Turku Hotel är ett trestjärnigt hotell som betraktas vara prisvärt och är beläget inte långt ifrån sevärdheter som Åbo slott och Åbo domkyrka. Det är på gatan Eerikinkatu nära Wäinö Aaltonens konstmuseum som du påträffar detta hotell.

från 569kr.

På Ruissalon Puistotie ligger det företagsvänliga hotellet Ruissalo Spa Hotel med en standard på 3 stjärnor. Här företagsbekvämligheter som rum för konferens, konferenssal m.fl. och med ett pris från 569 SEK.

från 826kr.

Spahotellet Sokos Hotel Caribia är ett enhetligt hotell med bekvämligheter som hälsoklubb, inomhuspool och bastu. Det är nära Sibeliusmuseet längs med gatan Kongressikuja som ni finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 901kr.

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku är ett omtyckt hotell med standard på 4 stjärnor som fått bra vitsord. Detta hotell påträffas nära Wäinö Aaltonens konstmuseum längs med vägen Linnankatu i Åbo.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Åbo

Karta över Åbo med hotell