Filtrera Hotell

Pris: 530-797 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Oulu

Hitta de bästa hotellen i Oulu, Finland för dig!
Visar 1-5 av 5 hotell i Oulu. Inga hotell har filtrerats bort!
från 530kr.

Från 530 svenska kronor kan du få ett hotellrum på Omena Hotel Oulu, ett mycket billigt boende med bekvämligheter som är det mest huvudsakliga. Det är nära Uleåborgs domkyrka i Oulu som du finner detta tvåstjärniga logi.

från 534kr.

Cumulus Hotel Oulu är ett extremt billigt hotell i Oulu med många omtyckta matställen inom kort gångavstånd. Det är nära Uleåborgs domkyrka som du finner detta 3-stjärniga boende med en pirslapp från 534 kronor per rum.

från 584kr.

Holiday Inn Oulu är ett trestjärnigt hotell som är väldigt passande val för företagsverksamheter och finns längs Kirkkokatu. Du kan bli en gäst från 584 svenska kronor och det finns exempelvis bolagscenter och konferenssal att boka.

från 659kr.

Om du vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare boenden så kan det 4-stjärniga Radisson Blu Hotel, Oulu vara för dig. Det är nära Salutorget i Uleåborg längs med gatan Hallituskatu som du stöter på detta mycket billiga boende i Oulu.

från 797kr.

Bekvämligheter som utomhuspool, bastu och pool (inomhus) finner du på spahotellet Sokos Hotel Eden. Hotellet är fyrstjärnigt och du springer på det längs vägen Holstinsalmentie Nallikari nära Uleåborgs strand.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Oulu

Karta över Oulu med hotell