Filtrera Hotell

Pris: 531-917 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tammerfors

Hitta de bästa hotellen i Tammerfors, Finland för dig!
Visar 1-11 av 11 hotell i Tammerfors. Inga hotell har filtrerats bort!
från 531kr.

Med en 2-stjärnig klass är detta ett helt okej hotell inte långt ifrån omtyckta attraktioner som Mumindalen och Sarkanniemi Adventure Park. Från 531 svenska kronor per natt kan du få hotellrum på det mycket billiga Omenahotelli Tampere I nära Aleksandterin Kirkko i Tammerfors.

från 546kr.

Hotellet Omena Hotel Tampere II är beläget endast en liten bit från sevärdheterna Lenin Museum (Lenin-Museo), Mumindalen och Spy Museum (Vakoilumuseo). Hotellet är ett tvåstjärnigt hotell och är ett mycket billigt val med en kostnad på 546 kr per natt för ett rum.

från 555kr.

Ett populärt hotell är Norlandia Care Tampere Hotel som ni påträffar nära Kalevakyrkan och har en mångfald nöjda gäster. Boendets klass är på tre stjärnor och är ett hotell i Tammerfors vilket klassas som billigt.

från 642kr.

Hotellet Cumulus Pinja är placerat endast en liten bit från sevärdheter som Mumindalen, Spy Museum (Vakoilumuseo) och Sarkanniemi Adventure Park. Hotellet har en trestjärnig klass och hör till de billiga alternativen i Tammerfors.

från 682kr.

Nära Tammerfors katedral är hotellet Hotel Victoria byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Spy Museum (Vakoilumuseo) och Lenin Museum (Lenin-Museo). Boendet är relativt billigt och har en klass på tre stjärnor.

från 684kr.

Det extremt billigahotellet Holiday Inn Tampere är beläget inom gångavstånd till många bra matställen i Tammerfors. Detta boende har 4 stjärnor i klass och ligger nära Tammerfors katedral med priser från 684 kr per natt.

från 727kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som påträffas mycket nära välbesökta turistattraktionerna Lenin Museum (Lenin-Museo) och Mumindalen. Cumulus Hotel Koskikatu är ett hotell nära Tammerfors katedral med priser från 727 SEK och uppåt.

från 727kr.

Detta trestjärniga boende ligger ganska nära de populära sevärdheterna Vapriikki och Lenin Museum (Lenin-Museo). Cumulus Rautatienkatu är byggt nära Tammerfors katedral och är ett boende där hotellrummen har ett pris från 727 kronor per natt.

från 783kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett utmärkt hotell inte långt ifrån populära turistattraktioner som Pynike och Mumindalen. Med rum från 783 kronor är Cumulus Hameenpuisto dessvärre inte bland de billigaste, men har en schyst placering nära Aleksandterin Kirkko i Tammerfors.

från 849kr.

Ett omtyckt hotell som fått ta emot ett superbetyg är Solo Sokos Hotel Tammer, Tampere som ligger nära Tammerfors katedral. Klassen är trestjärnig för boendet och är inte direkt det billigaste boendet du kan hitta i staden.

från 917kr.

Sokos Hotel Ilves har en klass på fyra stjärnor och ett gym att träna musklerna i under din vistelse i Tammerfors. Hotellets rum har en prislapp från 917 kr per dygn med utrustning som bl.a. har AC, TV (Lokala kanaler) och safebox.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Tammerfors

Karta över Tammerfors med hotell