Filtrera Hotell

Pris: 403-2138 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Chamonix

Hitta de bästa hotellen i Chamonix, Frankrike för dig!
Visar 1-13 av 13 hotell i Chamonix. Inga hotell har filtrerats bort!
från 403kr.

Aiguille de Midi och Vallee Blanche är efterfrågade sevärdheter som ni hittar nära detta trestjärniga hotell. Residence Pierre & Vacances La Riviere är ett extremt billigt hotell nära Les Planards skidliftar i Chamonix med en prislapp från 403 svenska kronor och uppåt.

från 538kr.

Det 2-stjärniga hotellet Hotel Richemond är ett prisvärt hotell som endast är placerat en liten bit bort från sevärdheterna Vallee Blanche och Aiguille de Midi. Du hittar detta boende längs med vägen Rue de Docteur Paccard nära Glaciärsjö.

från 585kr.

På det billiga hotellet Langley hotel Gustavia får ni tillträde till bekvämligheter som är det mest huvudsakliga till ett pris från 585 kronor. Detta boende har 3 stjärnor som hotellstandard och ligger nära 39 skidliftar och 70 pister. i Chamonix.

från 737kr.

Hotel Gourmets & Italy, ett prisvärt hotell med tre stjärnor som ligger nära sevärdheterna Aiguille de Midi och Vallee Blanche. Boendet påträffas nära Les Planards skidliftar längs Rue du Lyret.

från 742kr.

Nära Les Houches skidort hittar man det populära hotellet Mercure Chamonix Les Bossons som mottagit ett väldigt prima betyg av tidigare hotellgäster. Detta boendes klass är på 4 stjärnor och betraktas varken vara dyrt eller billigt för ett boende i Chamonix.

från 779kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hôtel Les Aiglons Resort & Spa har hotellrum till en kostnad från 779 kronor och uppåt. Detta hotell finnes nära Les Planards skidliftar i Chamonix och det är ej bland de billigaste valen.

från 826kr.

Mercure Chamonix Centre har ett väldigt schyst läge med ett gångavstånd till de populära attraktionerna Aiguille de Midi och Vallee Blanche. Detta logi är 4-stjärnigt och du hittar det i Chamonix intill gatan Rue Des Allobroges.

från 857kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som fått fina vitsord av tidigare gäster så kan det 3-stjärniga Hotel Le Faucigny vara något för dig. Det är nära 64 skidliftar och 262 pister. längs med vägen Place de l'Église som du stöter på detta hotell i Chamonix.

från 857kr.

Hotel de l'Arve är ett hotellboende beläget nära Planpraz kabinbana och inte långt bort från sevärdheterna Vallee Blanche och Aiguille de Midi. Hotellet är enkelt utan att glömma kvalitén och med en standard på tre stjärnor.

från 1208kr.

Vill du koppla av med hälsoklubb, massagebehandling och pool inomhus? I så fall kan spahotellet Hôtel Le Morgane vara något för dig. Spahotellet har 4 stjärnor i klass och du finner det nära 39 skidliftar och 70 pister. längs med Avenue De L Aiguille Du Midi.

från 1290kr.

Les Rives d'Argentière, ett hotell med enkel standard nära Les Planards skidliftar. Det är på Chemin des Velars som boendet påträffas och är inte direkt det billigaste boendet du kan hitta i staden.

från 1314kr.

Hotellet Residence Le Cristal d'Argentiere - Lagrange Prestige hittar du nära Brévent och Flégère skidby med en fyr standard. Ni finner detta boendet på vägen Rue Charlet Straton Argentiere och hat ett högt pris i jämförelse med andra hotell i staden.

från 2138kr.

Ett omtyckt spahotell som mottagit ett superbetyg är Résidence Hôtelière Les Balcons du Savoy som finns nära Les Planards skidliftar. Hotellstandarden för hotellet är på 4 stjärnor och ligger högt i pris i jämförelse med andra hotell i staden.

Alternativa resmål...

Om Chamonix

Chamonix är en av de mest populära skidorterna i Frankrike med en otrolig fallhöj på hisnande nästan 4000 meter mellan berg och dal. Staden räknas av många som skidåkningens huvudstad och hit kommer det skidintresserade från världens alla hörn för att testa på de världsberömda pisterna. Det hela skapar en väldigt speciell atmosfär som bjuder in till skidåkning på ett extraordinärt vis som få andra orter gör.

Boendet i de franska alperna och Chamonix är relativt dyrt. De billigaste hotellen erbjuder dig ett dubbelrum för ungefär 800 kronor och uppåt per natt. Priset på de olika hotellen på orten kan dock variera beroende på säsong, vid högsäsong är de som dyrast för att sedan dala i pris när turisterna blir färre. Ett bra sätt att försöka komma ner i pris är också att hålla utkik efter specialerbjudanden och dylikt.

Hotellkarta för Chamonix

Karta över Chamonix med hotell