Filtrera Hotell

Pris: 390-1201 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lille

Hitta de bästa hotellen i Lille, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 27 hotell i Lille. Inga hotell har filtrerats bort!
från 390kr.

Med ett kort gångavstånd till efterfrågade sevärdheter som Grande Place och Palais des Beaux Arts kanske hotellet Hotel De Londres ett bra alternativ för er. Boendet påträffas vid Place De La Gare i Lille och har en klass på 2 stjärnor.

från 398kr.

Nära kuriositeterna rue de Bethune och Le Tri Postal påträffas ett trestjärnigt hotell vid namn Appart'City Lille Grand Palais som bedöms vara vardagligt utan att slarva med kvalitén. Du stöter på boendet längs med gatan rue Berthe Morisot nära Musee des Beaux-Arts.

från 444kr.

En kort promenad från Balladins Lille ligger de efterfrågade sevärdheterna Palais des Beaux Arts och Grande Place. Detta 3-stjärniga hotell stöter du på vägen Place De La Gare i Lille.

från 461kr.

Du har inte långt till några populära sevärdheter som Grande Place och Parc de Zoologique från hotellet Adagio Access Lille Vauban. Detta hotell har en hotellstandard som är begränsad och du finner det längs med vägen Rue Colson i Lille.

från 468kr.

Parc de Zoologique och Grande Place är efterfrågade turistattraktioner som du finner ett stenkast detta trestjärniga logi. Cosy's Lille Vauban är ett billigt hotell nära Citadel de Lille med en kostnad från 468 kr för en natt.

från 483kr.

Omtyckta sevärdheter som Palais des Beaux Arts och Grande Place ligger en kort bit från hotellet Hotel Continental. Detta boende är tvåstjärnigt och ni hittar det i Lille vid vägen place de la Gare.

från 501kr.

Séjours et Affaires Lille Europe är ett billigt hotell i Lille med många populära restauranger inom kort avstånd. Boendet har enkel standard och ni hittar det nära Gamla börshuset med priser från 501 kr för ett rum.

från 508kr.

Detta är ett hotell med en standard på tre stjärnor nära Musee des Beaux-Arts och rum med det mest väsentliga du kan ha behov av. På hotellet ibis Styles Lille Centre Gare Beffroi går det att under lågsäsong få ett hotellrum för 508 kronor.

från 542kr.

Det tvåstjärniga hotellet Comfort Hotel Opera Lille Centre betraktas vara prisvärt och är beläget en bit ifrån attraktionerna Palais des Beaux Arts och Grande Place. Du hittar detta boende längs vägen Rue Anatole France nära Gamla börshuset.

från 546kr.

Nord Hotel är ett hotell med två stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Detta boende är någorlunda bra i pris och rummen är försedda med det vanligaste.

från 547kr.

Med ett litet avstånd till populära turistattraktioner som Palais des Beaux Arts och Grande Place kanske hotellet Le Napoleon ett fint boende för er. Detta boende har en standard på två stjärnor och ni finner det utmed gatan place de la gare i Lille.

från 640kr.

Ibis Lille Centre Gares har ett väldigt bra utgångsläge, nära till de omtyckta sevärdheterna Grande Place och Palais des Beaux Arts. Detta trestjärniga hotell ligger på vägen Av Charles St Venant Le Forum i Lille.

från 642kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som är byggt nära välbesökta turistattraktionerna Grande Place och Parc de Zoologique. Det är nära Musee des Beaux-Arts i Lille som du hittar Holiday Inn Express Lille Centre, ett boende med priser från 642 kr.

från 663kr.

Detta hotell har tre stjärnor, ligger nära Gamla börshuset och har hotellrum försedda med det enklaste. Boendets namn är Hotel de la Treille och du kan lägga beslag på ett rum för 663 kr per natt.

från 701kr.

Välbesökta turistattraktioner som Palais des Beaux Arts och Grande Place finner ni inte långt ifrån detta enkla hotell. Citadines City Centre Lille finns nära Gamla börshuset i Lille och är ett hotell där rummen ligger från 701 SEK.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Lille

Karta över Lille med hotell