Filtrera Hotell

Pris: 256-1101 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lourdes

Hitta de bästa hotellen i Lourdes, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 30 hotell i Lourdes. Inga hotell har filtrerats bort!
från 256kr.

Quality Hotel Alliance Lourdes är ett mycket billigt hotell i Lourdes med många omtyckta restauranger inom kort avstånd. Det är nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen som ni stöter på detta trestjärniga hotell med en kostad från 256 kronor per rum och natt.

från 277kr.

Premiere Classe Lourdes är ett väldigt billigt hotell med de vitalaste faciliteterna. Detta hotell är enstjärnigt och du hittar det utmed avenue Alexandre Marqui nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen.

från 297kr.

Från Residence Le Soleil har ni nära till några stycken populära attraktioner som bland annat Pic du Jer och Sanctuary of Our Lady of Lourdes. Detta 3-stjärniga hotell stöter du på vägen rue Louis pomes i Lourdes.

från 304kr.

Efterfrågade sevärdheter som Sanctuary of Our Lady of Lourdes och Pic du Jer finner du inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. Från 304 SEK per natt kan ni få ett hotellrum på det väldigt billiga Victoria Garden Foch nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen.

från 305kr.

Flera omtyckta matställen i Lourdes är beläget inom ett kort gångavstånd till det billiga hotellet Angelic & Myriam. Hotellrummen har priser från 305 kronor per natt och det är nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen som du ni stöter på detta trestjärniga boende.

från 320kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd omtyckta matställen i Lourdes är det billiga Hotel St-Etienne ett attraktivt hotell. Det är nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen som du finner detta trestjärniga hotell med en kostad från 320 SEK.

från 323kr.

Hôtel de la Vallée har ett superfint läge med ett gångavstånd till de populära turistattraktionerna Sanctuary of Our Lady of Lourdes och Pic du Jer. Detta trestjärniga hotell hittar du på vägen rue des Pyrenees i Lourdes.

från 362kr.

Campanile Lourdes, ett hotell med 3 stjärnor i betyg nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen. Det är vid Avenue Alexandre Marqui som boendet är beläget och är ett billigt boende i Lourdes.

från 382kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Chateau Fort of Lourdes och Sanctuary of Our Lady of Lourdes hittar du hotellet Majestic som ligger nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen. Med en standard på 3 stjärnor betraktas detta hotell vara jämförelsevis billigt.

från 382kr.

Hotel Continental är ett hotell beläget nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen och nära sevärdheterna Chateau Fort of Lourdes och Sanctuary of Our Lady of Lourdes. Hotellet har en 3-stjärnig klass och hör till de billiga hotellen i Lourdes.

från 394kr.

Du har nära till ett stort antal välbesökta turistattraktioner som Sanctuary of Our Lady of Lourdes och Pic du Jer från hotellet Arcades Hotel. Det är i Lourdes vid av Paradis BP som du hittar detta trestjärniga boende.

från 406kr.

Hotel-Résidence Saint Jean är ett hotell i Lourdes med flera omtyckta matställen inom kort avstånd. Detta hotell har enkel hotellstandard och ni påträffar det nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen med en kostad från 406 svenska kronor för en natt.

från 423kr.

Hotel La Coupole är ett tvåstjärnigt boende med priser från 423 svenska kronor per natt. Detta hotell finnes nära till alpin skidåkning i Lourdes och det tros vara bland de mest billiga i segmentet.

från 430kr.

Nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen är hotellet Brit Hotel La Regence placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Sanctuary of Our Lady of Lourdes och Pic du Jer. Detta hotell är ett tvåstjärnigt hotell och det tillhör inte de billigare hotellen i Lourdes, utan hör snarare till mellanklassen med ett pris från 430kr.

från 451kr.

Detta hotell har tre stjärnor, är beläget nära Vår Fru av Lourdes-helgedomen och har hotellrum furnerade med det mest nödvändiga. Hotel Esplanade-Eden är hotellets namn och det är möjligt att teckna hotellrum från 451 kr per rum och natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Lourdes

Karta över Lourdes med hotell