Filtrera Hotell

Pris: 282-1076 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Nantes

Hitta de bästa hotellen i Nantes, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 31 hotell i Nantes. Inga hotell har filtrerats bort!
från 282kr.

Om faciliteter som är standardutrustning är något ni måste ha så kan Hôtel Stars Nantes vara det extremt billigt hotellet för dig med ett pris från 282 kr per natt. Detta hotell har en 2-stjärnig standard och ligger i Nantes (Beaujoire).

från 320kr.

Från 320 svenska kronor kan ni få ett hotellrum på Quality Hotel & Suites Nantes Atlantique, ett mycket billigt boende med bekvämligheter som är det mest viktiga. Detta boende har 3 stjärnor som hotellstandard och är byggt i Nantes (Beaujoire).

från 320kr.

Hotellet City Residence Nantes Beaujoire har standardfaciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är furnerade med det mest väsentliga du kan behöva för natten.

från 328kr.

Det billiga hotellet Cerise Nantes La Beaujoire har endast det mest enkla utbudet av faciliteter. Det är i Nantes (Beaujoire) och på gatan Rue De L Ouche Buron som ni finner detta boende.

från 390kr.

Nära Nantes-katedralen och inte långt bort från sevärdheterna Chateau des Ducs de Bretagne och Cathedrale de Saint-Pierre et Saint-Paul stöter ni på Appart'City Nantes Viarme. Boendet är ett hotell med enkel standard och tillhör de billiga hotellen i Nantes.

från 390kr.

Brit'Hotel Amandine är ett mycket billigt hotell med de mest vitala faciliteter. Detta hotell finner du längs med gatan boulevard des Batignolles som är belägen i Nantes (Beaujoire) och har en standard på tre stjärnor.

från 390kr.

Appart'City Nantes Quais de Loire är ett extremt billigt hotell med de vitalaste bekvämligheterna. Det är nära Passage Pommeraye och längs med vägen impasse du Sanitat som du hittar detta trestjärniga boende.

från 393kr.

Det billigahotellet Hôtel Chateaubriand finns inom kort gångavstånd till åtskilliga bra matställen i Nantes. Det är nära Nantes-katedralen som detta tvåstjärniga boende ligger med hotellrum från 393 svenska kronor.

från 421kr.

Appart'City Nantes Cité des Congrès är ett billigt hotell i Nantes med flera omtyckta matställen inom kort gångavstånd. Det är nära Chateau des Ducs de Bretagne som ni påträffar detta 3-stjärniga boende med en kostad från 421 SEK per rum.

från 429kr.

Många omtyckta restauranger i Nantes är byggt inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Park&Suites Elégance Nantes Carré Bouffay. Detta hotell har 3 stjärnor i hotellstandard och påträffas nära Chateau des Ducs de Bretagne med en pirslapp från 429 kr per natt.

från 452kr.

Populära turistattraktioner som Les Machines de L'ile och Chateau des Ducs de Bretagne stöter du på väldigt nära detta tvåstjärniga hotell. Hotel Amiral finns nära Passage Pommeraye i Nantes och är ett hotell där rummen kostar från 452 kronor.

från 453kr.

Hyfsat nära turistattraktionerna Cathedrale de Saint-Pierre et Saint-Paul och Mémorial de l'Abolition de l'Esclavage finnner ni hotellet Inter-Hotel Le Surcouf som ligger nära Chateau des Ducs de Bretagne. Med hotellets standard på två stjärnor bedöms hotellet vara rätt så okomplicerat.

från 460kr.

Nära Passage Pommeraye hittar du hotellet Inter-Hotel Grand Hotel de Nantes som har en tvåstjärnig standard. Ni hittar detta boendet jämte vägen Bis Rue De Santeuil och med ett pris på 460 kr per hotellrum vilket får anses som en human prisnivå för staden.

från 470kr.

Med bekvämligheter som bl.a. restaurang, utomhuspool och bar är ibis Nantes Nord Treillières ett fräscht hotell med rum från 470 svenska kronor. Detta hotell har en trestjärnig hotellstandard och hittas nära Nantes-Erdre Golfklubb.

från 510kr.

Från 510 kronor kan du få ett hotellrum på Adagio Access Nantes Viarme, ett hotell med faciliteter som är standardutrustning. Det är nära Nantes-katedralen som du stöter på detta 3-stjärniga boende.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Nantes

Karta över Nantes med hotell