Filtrera Hotell

Pris: 242-1651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Nice

Hitta de bästa hotellen i Nice, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 87 hotell i Nice. Inga hotell har filtrerats bort!
från 242kr.

Nära Musee des Beaux-Arts är hotellet Locarno placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Cathedrale Orthodoxe Russe St-Nicolas a Nice och Promenade des Anglais. Med boendets standard på tre stjärnor bedöms boendet vara billigare än de flesta hotell.

från 265kr.

Från 265 kronor kan du få ett hotellrum på Hotel Azur Riviera, ett extremt billigt hotell med bekvämligheter som är det enklaste. Boendet har en standard på två stjärnor och hittas nära Musee National Marc Chagall i Nice.

från 273kr.

Med Hotel är ett hotell som finns nära Promenade des Anglais och inte långt ifrån sevärdheterna Cathedrale Orthodoxe Russe St-Nicolas a Nice och Place Massena. Med hotellets standard som är enkel bedöms hotellet vara bland de mest billiga du kan få tag på.

från 273kr.

Hôtel Choiseul är ett extremt billigt hotell med de mest väsentliga bekvämligheter. Boendet finner du vid gatan Avenue Thiers som går nära Ortodoxa kathedralen och har en standard på tre stjärnor.

från 304kr.

Du har nära till en hel del efterfrågade sevärdheter som Train des Pignes och Cathedrale Orthodoxe Russe St-Nicolas a Nice från hotellet Hotel Comte de Nice. Detta hotell påträffas vid gatan Rue de Dijon i Nice och har en klass på 2 stjärnor.

från 304kr.

Nära Ortodoxa kathedralen och inte långt ifrån sevärdheterna Place Massena och Promenade des Anglais hittar ni Hotel Medicis. Med hotellets standard på 3 stjärnor bedöms hotellet vara bland de absolut billigaste hotellen i Nice.

från 305kr.

Promenade des Anglais och Place Massena är populära attraktioner som du hittar inte långt ifrån detta trestjärniga logi. Normandie ligger nära Nice Etoile och är ett mycket billigt boende där rummen kostar från 305 svenska kronor.

från 351kr.

Med ett kort avstånd till en mängd populära matställen i Nice är det väldigt billiga Plaisance ett tilltalande hotell. Det är nära Nice Etoile som du stöter på detta tvåstjärniga hotell med priser från 351 kr.

från 362kr.

Hotellet Premiere Classe Nice - Promenade des Anglais är mycket billigt och har de mest vardagliga faciliteterna. Detta hotell har en klass på 1 stjärna och ni stöter på det i Nice (L'Arenas) på gatan Promenade des Anglais.

från 374kr.

Omtyckta attraktioner som Promenade des Anglais och Place Massena ligger inte långt borta från boendet Best Western Hotel De Madrid. Detta 3-stjärniga hotell finner du på vägen Rue De Belgique i Nice.

från 382kr.

Med ett litet avstånd till efterfrågade sevärdheter som Promenade des Anglais och Castle Hill kanske hotellet Hôtel Saint Georges ett läckert boende för dig. Det är i Nice längs med gatan Avenue Georges Clémenceau som ni finner detta trestjärniga logi.

från 414kr.

Intill Avenue De La Lanterne finner ni det företagslämpade hotellet Anis Hotel med en standard på 3 stjärnor. Rummen har en kostnad från 414 SEK per dygn och exempel på faciliteter för bolag är rum för konferens och konferenssal.

från 426kr.

Med en trestjärnig standard är detta ett helt okej hotell inte långt ifrån välbesökta turistattraktioner som Castle Hill och Old Town (Vieille Ville). Med rum från 426 SEK och uppåt är Kyriad Nice Port billigt med ett läge nära Musee d'Art Moderne et d'Art Contemporain i Nice.

från 429kr.

Nära sevärdheterna Castle Hill och Promenade des Anglais ligger ett 3-stjärnigt hotell vid namn Hotel Azurea som anses vara enkelt utan att avvisa kvalitén. Det är på vägen Rue Paganini nära Nice Etoile som du finner detta hotell.

från 444kr.

Med ett gångavstånd till en mängd populära restauranger i Nice är det billiga Relais Acropolis ett lämpligt hotell. Boendet har 3 stjärnor i standard och ligger nära Musee d'Art Moderne et d'Art Contemporain med en pirslapp från 444 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Om Nice

Nice ligger på den fabulösa och populära Franska Rivieran. Det är den största turistorten på Rivieran och hit kommer årligen massvis av turister för att njuta av det vackra Medelhavet, den värmande solen och livet i sig självt. I Nice finns det mer museum och gallerier än på någon annan plats i Frankrike, om vi bortser från huvudstaden Paris. När du är i Nice måste du passa på att testa såväl det klassiska franska köket som nicebornas egna matkultur, inspirerad av medelhavet.

I Nice kan du bo billigt och relativt bra bara några hundra meter till en kilometer från centrum. I dessa områden har du nära till både sevärdheter i stan och till stranden. Hotellen finns med två stjärnor och uppåt, med ett utgångspris på 300 till 400 kronor. Även familjevänliga hotell finns tillgängliga i denna prisklass och dessa områden, vilket gör det både billigt och enkelt att resa hela familjen.

Hotellkarta för Nice

Karta över Nice med hotell