Filtrera Hotell

Pris: 304-1286 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Strasbourg

Hitta de bästa hotellen i Strasbourg, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 45 hotell i Strasbourg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 304kr.

Cap Europe har ett väldigt bra turistläge en bit bort från de välbesökta turistattraktionerna Notre-Dame de Strasbourg och Parc de l'Orangerie. Detta logi är väldigt enkelt och du hittar det i Strasbourg längs med vägen rue de Bitche.

från 336kr.

Premiere Classe Strasbourg Ouest är ett enstjärnigt hotell i nära Zenith Strasbourg. Det är vid Rue Cerf Berr Parc Des Poteries som detta boende påträffas och med ett pris från 336 kronor per natt är det definitivt inte ett kostsamt hotell.

från 374kr.

Med bekvämligheter som är det vanligaste är Hôtel Esplanade ett prima och väldigt billigt boende med rum från 374 kronor. Detta hotell har 2 stjärnor som klass och är stationerat i Strasbourg (Bourse-Esplanade).

från 376kr.

Comfort Hotel Strasbourg är ett 2-stjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och ligger i närheten av attraktioner som Barrage Vauban och La Petite France. Det är i Strasbourg (Montagne Verte) längs vägen Rue Des Corroyeurs som detta hotell ligger.

från 383kr.

Det är från 383 SEK och uppåt som du finner på det trestjärniga hotellet Hotel Campanile STRASBOURG - Lingolsheim. Hotellet bedöms vara synnerligen billigt och du finner det på landet i Strasbourg.

från 414kr.

Nära Zenith Strasbourg ligger detta trestjärniga och väldigt billiga hotell med rum utrustade med det enklaste. På hotellet Hotel Campanile Strasbourg Ouest kan du under lågsäsong beställa rum för 414 kr.

från 418kr.

Det 3-stjärniga hotellet Cerise Strasbourg är ett prisvärt hotell som bara är placerat en liten bit ifrån sevärdheter som Stade de la Meinau och grande mosquée. Du hittar detta hotell längs rue Job i Strasbourg (Neudorf - Port du Rhin).

från 430kr.

Det 2-stjärniga hotellet Hotel des Arts betraktas vara prisvärt och ligger en bit ifrån attraktionerna Notre-Dame de Strasbourg och La Petite France. Det är nära L'Oeuvre Notre Dame-museet utmed gatan Place Marche Cochons de Lait som hotellet hittas.

från 468kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på 3 stjärnor nära Ponts Couverts och rum med det enklaste ni kan tänkas vara i behov av. Inter-Hotel Le Bristol Strasbourg är hotellets namn och du kan boka hotellrum från 468 kr per rum och natt.

från 491kr.

Victoria Garden Suites är ett hotell som tycks vara prisvärt och är beläget i närheten av attraktioner som Notre-Dame de Strasbourg och La Petite France. Det är nära Ponts Couverts utmed gatan rue des Magasins som boendet finns.

från 492kr.

Det omtyckta hotellet Appart'City Strasbourg ligger nära Ponts Couverts. Hotellstandarden är trestjärnig för hotellet och är ett billigt val med eget hotellrum från 492kr.

från 507kr.

Detta trestjärniga hotell är beläget ganska nära de omtyckta turistattraktionerna La Petite France och Notre-Dame de Strasbourg. Med rum från 507 kr är Hotel Cathedrale billigt med ett läge nära L'Oeuvre Notre Dame-museet i Strasbourg.

från 507kr.

Hotellet Hotel Des Princes är byggt endast en bit bort från sevärdheter som European Parliament, Parc de l'Orangerie och Palais de Rohan. Det är ett 3-stjärnigt hotell och får anses som ett billigt hotell i Strasbourg med rum från 507 kronor.

från 508kr.

Populära turistattraktioner som La Petite France och Notre-Dame de Strasbourg finner ni inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. Från 508 kronor kan ni få hotellrum på ibis Styles Strasbourg Gare (formerly all seasons) nära Ponts Couverts i Strasbourg.

från 529kr.

Ibis Strasbourg La Meinau, ett hotell med 3 stjärnor i standard i Strasbourg (Neudorf - Port du Rhin). Det är på Avenue De Colmar som detta boende är beläget och med en låg kostnad på 529 kronor per natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Strasbourg

Karta över Strasbourg med hotell