Filtrera Hotell

Pris: 29-1372 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mumbai

Hitta de bästa hotellen i Mumbai, Indien för dig!
Visar 16-30 av 171 hotell i Mumbai. Inga hotell har filtrerats bort!
från 191kr.

Det mycket billiga hotellet Hotel Arma Court har framför allt det mest huvudsakliga utbudet av bekvämligheter. Detta boende är enstjärnigt och du påträffar det längs med gatan Building # A. K. Marg (Station Road) off Western Express Highway Bandra i Mumbai (Central Suburbs).

från 205kr.

Hotel Om Residency är ett hotell som tycks vara mycket billigt och är försett med sådana faciliteterna som tycks vara standard. Hotellet har en klass på två stjärnor och ni påträffar det i Mumbai (Central Suburbs) utmed Bhosle Premises Alpine Industrial E Marol Miltary Road Andheri (EAST).

från 215kr.

Hotellet Hotel Galaxy Residency är beläget i Mumbai (Central Suburbs) med en standard på två stjärnor. Det är längs Andheri Ghatkopar Link Road Near Dhanlaxmi Build. Mohili Sakinaka som du finner detta boende och hör definitivt till de hotell i Mumbai som är vänligast mot reskassan.

från 222kr.

På Pearl Residency finner du standardbekvämligheterna och en standard på två stjärnor. Detta boende är väldigt billigt och rummen är rustade med standardutrustning.

från 224kr.

I Mumbai (Södra Mumbai) finns hotellet Hotel Sunshine vilket har en 1-stjärnig standard. Ni finner det byggt jämte gatan Saheb Singh Compound Ruby Coach Lane Marol Naka Marol Andheri (E) och är ett synnerligen prisvärt val med ett pris på 224 kr per rum.

från 239kr.

Det billiga hotellet Ace Residency har ett pris från 239 kronor per natt och har faciliteter som är det enklaste. Boendet hittar ni i Mumbai (Central Suburbs) och har en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 239kr.

Det billigahotellet Hotel Victoria hittas inom gångavstånd till åtskilliga bra matställen i Mumbai. Det är nära Porten till Indien som du hittar detta 2-stjärniga hotell med priser från 239 kr per rum.

från 247kr.

Hotel New Bengal, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som inte är beläget långt ifrån attraktionerna Marine Drive och Bombay Museum (Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya). Det är på gatan B Sitaram Building Dr. DN Road Near Crawford Market nära Chhatrapati Shivaji Terminus som du finner detta boende.

från 247kr.

I Mumbai (Central Suburbs) finnes hotellet Hotel Galaxy Avenue vilket har en enstjärnig standard. Det är på Opp. Shopper's Stop G. M. Road Chembur som ni hittar detta boende och är ett riktigt billigt hotell med ett pris på 247 kr per natt för ett rum.

från 254kr.

Hotel Shubhangan är ett hotell beläget i Mumbai (Central Suburbs) och nära sevärdheterna Adlabs Imagica och Bhau Daji Lad Museum. Hotellet har en trestjärnig klass och det är absolut bland de mest förmånliga boendena i Mumbai.

från 258kr.

Hotel Sea Sands är ett billigt hotell med de viktigaste bekvämligheterna. Detta boende är tvåstjärnigt och ni finner det längs Mumbai Flying Club Lane Near Sea Princess Hotel Juhu i Mumbai (Juhu).

från 263kr.

Hotel Royal Castle är ett hotell beläget nära Girgaun Chowpatty och inte långt bort från sevärdheterna Mani Bhavan Gandhi Museum och Mahalakshmi Temple. Boendet är billigt och med en klass på 2 stjärnor.

från 263kr.

På Red Palm Residency finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Hotellrummen är rustade med standardutrustning du kan behöva för natten.

från 268kr.

Detta billiga hotell är beläget i Mumbai (Central Suburbs), har två stjärnor och hotellrummen har bara det enklaste. På hotellet Hotel Highway Residency kan du under lågsäsong teckna hotellrum för 268 kronor.

från 269kr.

Nära Juhu Beach finns hotellet Hotel Atlantic vilket har en tvåstjärnig standard. Boendet finnes vid B Juhu Tara Road Juhu och hör till de billiga alternativen i Mumbai.

Alternativa resmål...

Om Mumbai

Mumbai eller Bombay som vi oftare hör det nämnas som är en storstad på Indiens västkust. Staden är kanske mest känt för sin filmindustri, här produceras tonvis utav färgglada musikaler, tyvärr är det få som når oss i Europa. När du besöker Mumbai måste du nästan gå och se en Bollywoodfilm som de kallas. Annat som skall göras när du besöker Mumbai är att strosa runt i de jättelika basarerna och äta skaldjur.

Mumbais nattliv existerar visserligen men är långt ifrån vad vi är vana vid, även om stämningen är trevlig skiljer sig festkulturen en hel del från vår egna. Men visst kan man gå ut i Mumbai för det, dock inte om man är ensam man eftersom klubbarna bara släpper in kvinnor och par (med turister brukar de dock göra undantag efter en liten diskussion).

Det finns en hel del att titta på när du besöker Mumbai. En utflykt till Elephanta kan verka omständlig men är utan tvekan mödan värd. Elephanta eller grottstaden som den ibland kallas består utav 6 stycken grottempel fyllda av makalösa skulpturer.

Chhatrapati Shivajistationen är en enorm gotisk byggnad som först kan misstas för ett palats, men faktum är att det är en tågstation i Mumbai. Hotell finns det också många av i Mumbai och de är dessutom väldigt billiga att söka och boka. Även om det vanligaste priset ligger mellan 1000 och 1500 per natt så finns det en hel del hotell där du inte behöver betala mer än 300 kronor per natt.

Hotellkarta för Mumbai

Karta över Mumbai med hotell