Filtrera Hotell

Pris: 67-1826 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Dublin

Hitta de bästa hotellen i Dublin, Irland för dig!
Visar 1-15 av 178 hotell i Dublin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 67kr.

Detta tvåstjärniga hotell påträffas väldigt nära de omtyckta attraktionerna An Evening of Food, Folklore and Fairies och Trinity College. Times Hostel - Camden Place är ett mycket billigt hotell nära St. Stephen's Green i Dublin med priser från 67 kronor och uppåt.

från 77kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som fått schysta vitsord av tidigare boenden så kan kanske det tvåstjärniga Generator Hostel Dublin vara för dig. Detta väldigt billiga hotell påträffas nära Christ Church Cathedral längs med vägen Smithfield Square Smithfield i Dublin.

från 92kr.

Det 2-stjärniga hotellet The Times Hostel - College Street är ett prisvärt boende som bara är beläget en bit ifrån sevärdheter som An Evening of Food, Folklore and Fairies och St. Stephen's Green. Boendet är beläget utmed College Street nära Trinity College.

från 96kr.

Med bekväm övernattning och en standard på två stjärnor har du nära till de välbesökta sevärdheterna National Museum of Ireland - Archaeology och Temple Bar. Det är nära Trinity College i Dublin som ni stöter på Jacobs Inn - Hostel / Backpacker, ett väldigt billigt boende med pris från 96 kronor och uppåt.

från 108kr.

Välbesökta turistattraktioner som Temple Bar och National Museum of Ireland - Archaeology påträffar du en kort promenad från detta 2-stjärniga hotell. Isaacs Hostel är stationerat nära Trinity College i Dublin och är ett väldigt billigt boende där rummen har en prislapp från 108 kronor per dygn.

från 123kr.

Nära Dublin Castle är hotellet Kinlay House - Hostel byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna St. Stephen's Green och Trinity College. Med en standard på 1 stjärna anses detta hotell vara bland de absolut mest billiga hotellen i Dublin.

från 123kr.

Detta tvåstjärniga hotell finns ganska nära de välbesökta turistattraktionerna An Evening of Food, Folklore and Fairies och Trinity College. Med hotellrum från 123 SEK är Avalon House Hostel extremt billigt med ett läge nära St. Stephen's Green i Dublin.

från 142kr.

En hel del populära restauranger i Dublin påträffas inom ett kort gångavstånd till det väldigt billiga hotellet My Place Hostel. Detta boende har 2 stjärnor i klass och hittas nära Garden of Remembrance med en kostad från 142 SEK per natt.

från 207kr.

Nära Garden of Remembrance är hotellet My Place Hotel placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Trinity College och National Museum of Ireland - Archaeology. Hotellet har en tvåstjärnig klass och är bland de boende i Dublin som är vänligast mot plånboken.

från 251kr.

Med ett kort avstånd till populära sevärdheter som National Museum of Ireland - Archaeology och Temple Bar kanske hotellet Avondale House Dublin - Guesthouse ett fint alternativ för er. Detta tvåstjärniga hotell hittar du på vägen Lower Gardiner Street i Dublin.

från 251kr.

Efterfrågade sevärdheter som Temple Bar och Croke Park Stadium Tour & GAA Museum ligger på gångavstånd från hotellet Barry's Hotel. Detta hotell är 2-stjärnigt och du påträffar det i Dublin vid vägen Great Denmark Street.

från 292kr.

Maple Hotel är ett extremt billigt hotell i Dublin med åtskilliga omtyckta restauranger inom gångavstånd. Boendet har två stjärnor i klass och finns nära Garden of Remembrance med en pirslapp från 292 kr.

från 299kr.

Det är från 299 SEK och uppåt som du hittar på det 3-stjärniga hotellet Aspect Hotel Dublin Park West. Hotellet är byggt i Dublin (Västra Dublin) och det anses vara bland de billigaste du kan få tag på.

från 299kr.

Med kort avstånd till turistattraktionerna Trinity College och Temple Bar påträffas ett tvåstjärnigt hotell vid namn Dergvale Hotel som anses vara ganska enkelt. Detta hotell påträffas nära Garden of Remembrance längs Gardiner Place.

från 299kr.

The Plaza Hotel är ett fyrstjärnigt boende med ett pris från 299 kronor per natt. Detta boende är mycket billigt och ni finner det nära Tallaght stadium i Dublin.

Alternativa resmål...

Om Dublin

Dublin är Irlands huvudstad, en pulserande stad med vad som anses vara Europas bästa nattliv, kanske inte så konstigt eftersom hälften utav invånarna är under 25. Om du besöker Dublin just för att undersöka detta mytomspunna nattliv kommer du antagligen att upptäcka att större delen av din tid spenderas på Temple bar vilket är ett område fullproppat utav barer, klubbar och restauranger. Men pubarna finns utspridda över hela Dublin.

Om du vill undersöka Dublins specialiteter, whiskey och mörkt öl, men utan att behöva trängas på pubarna så finns det flera organiserade provsmakningar. När du nu ändå är igång med öl-utforskandet är ett besök Guinessbryggeriet på sin plats. Här får du en guidad tur genom Guiness långa historia och dessutom en gratis drink i Irlands högsta bar.

I Dublin finns även flera olika museum varav ett par till och med är gratis för allmänheten. Om du vill spara pengar, men inte bara gå på gratismuseum har Dublin ett förträffligt alternativ, nämligen The Dublin Card som ger dig inträde på 30 turistattraktioner, rabatter, en guidebok och dessutom gratis resa fram och tillbaka till flygplatsen.

Det finns väldigt många billiga hotell i Dublin, både i stadens centrum och utanför city. Priserna är ungefär de samma om du vill bo i city som om du väljer att boka hotell och bo utanför Dublin. De billigaste hotellrummen brukar kosta ungefär 1000 kronor per natt, men kan vara ännu billigare.

Hotellkarta för Dublin

Karta över Dublin med hotell