Filtrera Hotell

Pris: 197-843 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mestre

Hitta de bästa hotellen i Mestre, Italien för dig!
Visar 1-15 av 37 hotell i Mestre. Inga hotell har filtrerats bort!
från 197kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på tre stjärnor nära San Giuliano-parken och hotellrum med det vanligaste ni kan avses ha behov av. Camping Village Jolly är hotellets namn och det går att teckna rum från 197 kr per natt.

från 226kr.

Detta 3-stjärniga hotell är väldigt billigt och ligger i Mestre (Mestre - Marghera) där hotellrummen har det enklaste. På Club Hotel kan ni få tag på rum på hotellet från 226 kronor.

från 239kr.

Hotel Ariston är ett hotell med 3 stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Hotellet är bland de billigaste du kan boka och rummen är furnerade med det mest viktiga men med TV (Lokala kanaler).

från 258kr.

Nära San Giuliano-parken finnes detta mycket billiga hotell som är trestjärnigt och där hotellrummen är inredda med exempelvis Internet, värdeförvaringsbox och luftkonditionering. På Hotel Centrale går det att boka ett rum för 258 kr som billigast.

från 258kr.

Hotel Piave är ett hotell med tre stjärnor nära San Giuliano-parken. Det är på Via Col Moschin som du finner detta boende och är bland de mest billiga hotellen ni kan hitta.

från 288kr.

På Hotel Palladio finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Boendet är väldigt billigt och rummen är rustade med bland annat TV (Lokala kanaler), AC, värdeförvaring och minibar.

från 296kr.

Hotellet Hotel Altieri är billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Detta boende har tre stjärnor i klass och du stöter på det utmed gatan Via Altinia Favaro Veneto i Mestre (Favaro Veneto).

från 304kr.

Hotel Apogia Sirio Venice, ett hotell som betraktas som mycket billigt och är utrustat med sådana bekvämligheterna som betraktas som grundläggande. Detta hotell påträffar du längs gatan Via Circonvallazione som är belägen i Mestre (Mestre - Marghera) och med en klass på 4 stjärnor.

från 304kr.

Hotel Ducale är ett billigt boende som kostar från 304 svenska kronor per dygn och där du kan ta del av bekvämligheter som är de mest väsentliga. Det är i Mestre (Mestre - Marghera) som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 334kr.

På Venice Hotel Villa Dori hittar du hotellrum från 334 kronor och en hotellstandard på tre stjärnor. Det är i Mestre (Mestre - Marghera) som ni finner hotellet och det är billigt.

från 341kr.

Med en trestjärnig klass finner du rum från 341 kr på hotellet Hotel Mondial. Det är i Mestre (Marghera) som ni finner detta hotell och det är jämförelsevis bra i pris.

från 341kr.

Casa Rosso Veneziano är ett hotell i Mestre nära Teatro Toniolo. Det är vid gatan Via Forte Gazzera som boendet påträffas och får anses som ett billigt hotell i Mestre med rum från 341kr.

från 341kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Marco Polo har standardfaciliteter. Hotellrummen är utrustade med exempelvis minibar, luftkonditionering och värdeförvaring.

från 341kr.

I Mestre (Marghera) hittar man det populära hotellet Hotel Villa Adele som fått ett väldigt prima betyg av tidigare gäster. Boendet är 3-stjärnigt och med ett billigt pris på 341 kr per natt.

från 342kr.

Detta är ett hotell med en standard på tre stjärnor nära San Giuliano-parken och hotellrum med bland annat Internet, luftkonditionering och värdeförvaringsbox. På Hotel Ca' dei Barcaroli kan du boka ett rum från 342 kronor som billigast.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Mestre

Karta över Mestre med hotell