Filtrera Hotell

Pris: 268-7325 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Milano

Hitta de bästa hotellen i Milano, Italien för dig!
Visar 1-15 av 195 hotell i Milano. Inga hotell har filtrerats bort!
från 268kr.

I Milano finnes hotellet Super 8 Milan/Sandusky Area som har en tvåstjärnig standard. Ni finner det jämte Rt. I N of OH Turnpk och hör till de mest billiga hotellen du kan finna i Milano.

från 274kr.

Days Inn Milan/Cedar Point South är ett tvåstjärnigt hotell med gym som ger dig möjligheten till motion under vistelsen i Milano. Utrustningen i de extremt billiga rummen på hotellet är det viktigaste, och de har priser från 274 SEK.

från 301kr.

Hotellet Hotel Ornato ligger i Milano (Norra Milano) med en standard på tre stjärnor. Det är på Via Ornato som detta boende är beläget och är ett väldigt billigt hotell med en kostnad på 301 kr per natt för ett rum.

från 326kr.

Hotel Aurora är ett omtyckt hotell med en stjärna som fått bra betyg av hotellgäster. Det är i Milano (Porta Venezia, Corso Buenos Aires) längs med Corso Buenos Aires som du stöter på detta väldigt billiga boende.

från 326kr.

Hotel Delle Nazioni är ett trestjärnigt hotell utan stor tillgång av bekvämligheter. Detta boende anses vara billigare än många andra boende och hotellets rum har t.ex. TV (Lokala kanaler), värdeförvaring, luftkonditionering och minibar.

från 334kr.

Det romantiska boendet Hotel La Residenza har en klass på 3 stjärnor och är ett idealiskt val för en kärleksfull vistelse i Milano. Det är i Milano (Norra Milano) som ni hittar hotellet och där ni kan hitta rum på hotellet från 334 svenska kronor och uppåt.

från 335kr.

Nära sevärdheterna Casa di Riposo per Musicisti Giuseppe Verdi och Leonardo da Vinci's Horse hittar du Hotel Lido, ett 3-stjärnigt hotell som är vardagligt utan att fördöma kvalitén. Boendet hittas utmed Via Riccardo Galli i Milano (Fiera Milano - San Siro-stadion).

från 341kr.

På det väldigt billiga hotellet Hotel Valganna får ni tillträde till bekvämligheter som är standardutrustning till en kostnad från 341 kronor. Det är i Milano (Norra Milano) som du stöter på detta 3-stjärniga boende.

från 341kr.

I Milano (Centralstationen) ligger hotellet Terminal Hotel vilket har en trestjärnig standard. Det är längs Via Ponte Seveso som du hittar detta boende och är bland de mest billiga hotellen ni kan finna.

från 341kr.

Hotel Re är ett fyrstjärnigt hotell i Milano. Detta hotell anses vara bland de billigaste du kan hitta och hotellets rum har standardutrustning och med förfogande till värdeförvaringsbox.

från 341kr.

Hotel Serena Milano, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som inte ligger långt ifrån sevärdheter som Civico Museo di Storia Naturale och Villa Necchi Campiglio. Detta boende finns i Milano (Porta Venezia, Corso Buenos Aires) längs vägen Via Boscovich.

från 341kr.

Hotel New York är ett extremt billigt hotell i Milano med många omtyckta matställen inom gångavstånd. Detta boende har tre stjärnor i standard och ligger i Milano (Centralstationen) med ett pris från 341 kr per dygn.

från 342kr.

Hotellet Hotel Mayorca har en trestjärnig standard och rum på hotellet från 342 svenska kronor och uppåt. Detta boende anses vara billigare än de flesta boende och ni finner det i Milano (Citta Studi).

från 347kr.

Hotel Mythos är ett mycket billigt hotell i Milano med en hel del omtyckta restauranger inom kort avstånd. Detta boende har 4 stjärnor i hotellstandard och ni finner det i Milano (Centralstationen) med ett pris från 347 SEK för ett hotellrum.

från 355kr.

Det mycket billiga hotellet Red Roof Inn Sandusky - Milan har en prislapp från 355 kronor per rum och har faciliteter som bl.a. pool inomhus, gym och torrbastu. Detta boende har en 2-stjärnig hotellstandard och ligger i Milano.

Alternativa resmål...

Om Milano

Milano ligger i norra Italiens inland och är känd som landets, om inte världens, modestad. Här finner du som besökare världens trendigaste kläder och modehus, men staden är rik även på annan kultur och historia. Mycket populär bland besökare är t.ex. den gotiska katedralen Dumo där historik och arkitektur förenas och förtrollar ögat. Milano bjuder även på trevliga områden, shopping och väldigt god mat och dryck.

I Milano finns många billiga hotell och många av dem är dessutom familjevänliga. De allra billigaste hotellen hittar du runtomkring stadens centralstation. Här kan du få en natt i dubbelrum för ungefär 500 kronor och då är standarden hög i jämförelse med många andra Europeiska och Italienska städer vi det priset, hotellen med dessa priser kan nämligen ha så många som 3 till 4 stjärnor. Det beror på att Milano har så många handelsresande att priserna är pressade.

Hotellkarta för Milano

Karta över Milano med hotell