Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 16-30 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 299kr.

Detta väldigt billiga golfhotell hittar du i Rom (Cinecitta), har tre stjärnor i standard och hotellets rum har utrustning som bl.a. safebox, luftkonditionering och minibar. Det är möjligt att teckna rum från 299 SEK per natt på hotellet Hotel Victor.

från 304kr.

Hotellet Bijou Rome Guest House har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är billigare än många andra hotell och rummen är rustade med standardutrustning men med tillgång till minibar.

från 319kr.

På det extremt billiga hotellet Camping Village Roma får ni möjligheten att utnyttja faciliteter som exempelvis pub, pool utomhus och restaurang till en kostnad från 319 SEK. Boendet stöter du på i Rom (Aurelio) och har en hotellstandard som är simpel.

från 324kr.

Hotel Soggiorno Blu har ett mycket bra läge med ett gångavstånd till de efterfrågade sevärdheterna Palazzo Massimo alle Terme och Basilica di Santa Maria Maggiore. Detta 1-stjärniga hotell finner ni på gatan Via Magenta i Rom.

från 324kr.

Med ett litet gångavstånd till omtyckta attraktioner som Basilica di Santa Maria Maggiore och St. Peter in Chains (San Pietro in Vincoli) kanske hotellet Hotel Rubino ett bra boende för er. Detta hotell är 2-stjärnigt och ni stöter på det i Rom längs med Via Milazzo.

från 324kr.

En kort bit från Hotel Planet hittar ni de efterfrågade attraktionerna Basilica di Santa Maria Maggiore och St. Peter in Chains (San Pietro in Vincoli). Detta logi är tvåstjärnigt och du finner det i Rom längs med vägen Via Milazzo.

från 326kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Romulus är anpassat för affärsrörelser och ni påträffar det intill Via Salaria. Du kan bli en boende från 326 SEK och det finns bl.a. konferenssal och rum för konferens att ta del av.

från 334kr.

Återuppliva amouren i Rom med det sagolika och tvåstjärniga boendet Hotel Saturnia. Det är nära Colosseum i Rom som du stöter på boendet och där du kan boka rum på hotellet från 334 SEK.

från 334kr.

Hotel Artis är ett mycket billigt hotell med de huvudsakliga bekvämligheterna. Detta hotell springer du på längs med gatan Via Roberto Fancelli som går i Rom (Cinecitta) och har en standard på fyra stjärnor.

från 336kr.

På det väldigt billiga hotellet Hotel Aldobrandeschi får ni tillträde till bekvämligheter som är det mest nödvändiga till ett pris från 336 svenska kronor. Hotellet har en fyrstjärnig klass och påträffas i Rom (Aurelio).

från 341kr.

Hotel Osimar är ett 3-stjärnigt hotell med priser från 341 SEK per dygn. Hotellet är beläget i Rom (Centrum) och det tycks vara bland de mest billiga du kan få tag på.

från 341kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Città 2000 har endast nödvändiga faciliteter. Detta hotell anses vara billigare än de flesta boende och hotellets rum har det enklaste men med luftkonditionering.

från 341kr.

I Rom (Pigneto) är hotellet Hotel Antico Acquedotto byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Basilica of the Holy Cross in Jerusalem och Vittoriano Museum Complex. Det är ett trestjärnigt hotell och hör till de billigaste boendena du kan få tag på.

från 341kr.

Från 341 kronor kan ni få ett hotellrum på Hotel Seiler, ett väldigt billigt hotell med faciliteter som är det mest huvudsakliga. Ni hittar boendet nära Teatro dell'Opera di Roma med en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 341kr.

Återuppliva romansen i Rom med det mysiga och enkla boendet Rodrigo de Vivar. Från 341 SEK per natt kan ni få rum på hotellet för och hotellet finner du i Rom (Ostia).

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell