Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 91-105 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 447kr.

Hotel Domidea är ett fyrstjärnigt hotell i Rom med standardfaciliteter. Hotellet anses vara billigt och hotellets rum har exempelvis luftkonditionering, safebox och minibar.

från 447kr.

Hotellet Hotel Residence L'Oasi är billigt och har bekvämligheter som pool (utomhus), restaurang och pub. Det är i Fiumicino (Torrimpietra) och på gatan Via Ferdinando Neri Aranova som ni springer på detta 3-stjärniga boende.

från 448kr.

På OC Hotel finner du bastu, restaurang och bar och en standard på 4 stjärnor. Hotellet är billigt och rummen är utrustade med det mest nödvändiga.

från 452kr.

Håll igång konditionen under er vistelse i Rom med motionsanläggningen på det tvåstjärniga Comfort Suites Rome. De billiga hotellrummen kostar från 452 kr och har det vanligaste för vistelsen.

från 453kr.

Det fyrstjärniga hotellet Park Hotel Roma Cassia har hotellrum till en kostnad från 453 SEK. Detta boende finns i Rom (Cassia) och det tros vara billigt.

från 455kr.

I Ariccia (Castelli Romani) hittar du hotellet Villa Germaine som har en standard. Detta hotell är byggt vid vägen Via Colli San Paolo och är ett överkomligt val med eget hotellrum från 455kr.

från 455kr.

Hotel Alessandrino är ett hotell med 3 stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Detta hotell är billigt och rummen är furnerade med t.ex. AC, safebox och minibar.

från 455kr.

Med en 3-stjärnig klass är detta ett perfekt boende nära till populära attraktioner som Palazzo Massimo alle Terme och Basilica di Santa Maria Maggiore. Hotel Select påträffas nära Diocletianus termer i Rom och är ett billigt hotell där hotellrummen kostar från 455 kr.

från 455kr.

Förnya amouren i Rom med det sagolika och 4-stjärniga boendet Fenix Hotel. Det är i Rom (Centrum) som du stöter på hotellet och där ni har chansen att bo på ett romantiskt sätt från 455 kr.

från 455kr.

Hotel Scott House Rome är ett prisvärt tvåstjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheterna Colosseum och Trevi Fountain (Fontana di Trevi). Du stöter på hotellet längs med vägen Via Gioberti nära Basilica di Santa Maria Maggiore.

från 459kr.

Det billigahotellet Hotel Pavia finns inom gångavstånd till en mängd topprestauranger i Rom. Detta hotell har 3 stjärnor i klass och påträffas nära Diocletianus termer med ett pris från 459 svenska kronor per dygn.

från 461kr.

Hotellet Brothers and Sisters Bed and Breakfast finner du nära Universitetet Cattolica del Sacre Cuore med en standard som är enkel. Ni hittar detta boendet på gatan via Mattia Battistini och med ett lågt pris från 461 kronor per rum.

från 465kr.

Hotellet Hello Bed and Breakfast är ett prisvärt hotell som endast är beläget en liten bit ifrån sevärdheterna Trevi Fountain (Fontana di Trevi) och Colosseum. Boendet är beläget längs Via Firenze nära Diocletianus termer.

från 470kr.

I Rom (Appio Latino) ligger detta 4-stjärniga och mycket billiga hotell med hotellrum utrustade med exempelvis minibar, AC och TV (Lokala kanaler). På hotellet Roma Park kan du under lågsäsong boka rum för 470 kronor.

från 470kr.

Om du vill leva romantiskt i Rom så kan det fyrstjärniga boendet Prime Hotel Villa Patrizi eventuellt vara något för dig. Det är i Rom (Centrum) som ni stöter på boendet och där ni kan boka hotellrum från 470 svenska kronor och uppåt.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell