Filtrera Hotell

Pris: 190-4682 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Venedig

Hitta de bästa hotellen i Venedig, Italien för dig!
Visar 16-30 av 194 hotell i Venedig. Inga hotell har filtrerats bort!
från 387kr.

Det mycket billiga hotellet San Giorgio har ett pris från 387 kronor per hotellrum och har faciliteter som är det vanligaste. Detta boende har tre stjärnor som hotellstandard och finns nära Rialto-bron i Venedig.

från 417kr.

Det 4-stjärniga och populära hotellet Hotel Villa Pannonia är väl omtyckt av tidigare gäster. Detta extremt billiga boende ligger i Venedig (Lido de Venezia) på gatan Via Doge Michiel Venezia Lido.

från 447kr.

Om bekvämligheter som är standardutrustning är ett måste så kan Hotel Villa Edera vara det extremt billigt hotellet för dig med ett pris från 447 kronor per natt. Detta hotell har en trestjärnig hotellstandard och är byggt i Venedig (Lido de Venezia).

från 451kr.

Ett stenkast till ett bad i havet får ni på Hotel Residence Venezia 2000 som hittas nära beachen i Venedig. Detta hotell har en kostnad från 451 svenska kronor och du hittar det trestjärniga hotellet vid Lungomare G.D'Annunzio Lido di Venezia.

från 455kr.

På Hotel Iris Venice bor man billigt och har nära till många omtyckta matställen i Venedig. Det är nära Squero di San Trovaso som du finner detta 2-stjärniga boende med priser från 455 kr.

från 470kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är Hotel Stella Alpina Edelweiss ett fräscht och billigt hotell med rum från 470 SEK. Detta hotell har en standard på 2 stjärnor och hittas nära St. Mary of the Friars i Venedig.

från 477kr.

Det billiga hotellet The Venice Palm Inn kostar från 477 kronor per hotellrum och har faciliteter som är det vanligaste. Detta hotell har två stjärnor som hotellstandard och är byggt vid havet i Venedig.

från 478kr.

Detta är ett hotell som är billigt och finns nära St. Mary of the Friars med rum som är försedda med det vanligaste. På Palazzo Cendon - Le Mansarde är det möjligt att beställa hotellrum för 478 kronor.

från 485kr.

Lev romantiskt under din vistelse i Venedig på det 4-stjärniga hotellet Grande Albergo AUSONIA & HUNGARIA Wellness & Spa. Detta hotell är stationerat i Venedig (Lido de Venezia) och ni kan hitta ett hotellrum från 485 kr.

från 493kr.

På Hotel Byron hittar du hotellrum från 493 svenska kronor per natt och en standard på 3 stjärnor. Det är i Venedig (Lido de Venezia) som ni finner boendet och det är mycket billigt.

från 493kr.

Det billigahotellet San Lio Tourist House ligger inom kort gångavstånd till flera toppkrogar i Venedig. Hotellet har enkel hotellstandard och påträffas nära Rialto-bron med ett pris från 493 SEK.

från 493kr.

Det 3-stjärniga hotellet Albergo Commercio e Pellegrino har standardfaciliteter. Detta hotell är riktigt billigt och rummen är rustade med bl.a. värdeförvaring, minibar, AC och TV (Lokala kanaler).

från 512kr.

Detta hotell är väldigt billigt, har 4 stjärnor, finns i Venedig (Malamocco) och har rum inredda med det enklaste. På Ca' del Borgo är det möjligt att boka ett rum för 512 kr som billigast.

från 523kr.

Hotel Canal är ett sagolikt och romantiskt hotell med tre stjärnor i standard. Hotellrummen kan ni boka från 523 kr och du hittar hotellet nära St. Mary of the Friars i Venedig.

från 523kr.

På hotellet Ca' Alberti får ni bo med en enkel standard och ett pris från 523 SEK. Det billiga hotellet finner ni i Venedig (Malamocco).

Alternativa resmål...

Om Venedig

Venedig är en otroligt mysig stad som är känd för sina pittoreska kanaler med gondoler och mysiga och vackra hus. Staden är även känd för sina shower där ansiktsmasker bärs av skådespelarna. I Venedig finns mycket att uppleva inom kultur och historia. Men att bara promenera runt och insupa staden atmosfär och kanske ta en bit Italiensk mat på någon trevlig restaurang är aldrig fel.

Billigaste hotellen hittar du i Venedigs kringliggande områden, så som Lido och Mestre. I dessa områden kan du få en hotellnatt i dubbelrum på ett trestjärnigt hotell för ungefär 300 kronor och uppåt. I själva venedig är priserna högre, men om du har tur kan du där hitta hotell med låg standard till nästan samma prisnivå. Annars ligger många av hotellen i Venedig på en betydligt högre prisnivå med de flesta lägsta priserna mellan 600 och 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Venedig

Karta över Venedig med hotell